Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Афіша
Сб, 18 травня 2024
15:52

Виставковий центр нумізматики та філателії Rozenfeld

Виставковий центр нумізматики та філателії Rozenfeld

"ВІЙНА В УКРАЇНІ" - до Дня Незалежності України нова експозиція Виставкового центра нумізматики і філателії ROZENFELD.

КДЦ "Менора", поверх 2, зал 211, тел.: 050 332-00-10.

Вхід вільний.

Виставковий центр філателії та нумізматики створено на основі колекції Григорія Хаїмовича Розенфельда (1945-2013).

Центр покликаний стати місцем зустрічі справжніх ентузіастів нумізматики та філателії, людей, які люблять та зберігають історію.

Центр запрошує досвідчених колекціонерів та тих, хто робить перші кроки у філателії та нумізматиці.

Колекція Розенфельда була для нього не просто захопленням чи хобі - вона була його життям, і ми намагатимемося зберегти це життя в експозиціях Центру філателії та нумізматики.

Довідка:

Григорій Юхимович Розенфельд народився 14 серпня 1945 року в місті Орську Оренбурзької області, в сім'ї робітників комбайнового заводу Хаїма Розенфельд та Катерини Судберг. Після закінчення війни родина повернулася до Дніпропетровська з евакуації, і у 1952 році Григорій пішов у перший клас середньої школи N100. В цей же час він починає збирати марки, але до серйозного захоплення філателією тоді справа не дійшла і перша, дитяча колекція обмінялася на акваріум з рибками. У 15 років Григорій працює монтером «Дніпрогаз» та навчається у вечірній школі. Потім служба у танкових військах та навчання на вечірньому відділенні Дніпропетровського металургійного інституту за спеціальністю «Промислова теплоенергетика». 1971 року він одружується з Елле Давидівною Беркіною, а 1972 року в сім'ї народжується старша дочка Юлія.

1973 року Григорій Розенфельд повертається до колекціонування та починає збирати колекцію на тему «Марки СРСР». Після закінчення інституту він стає керівником групи на заводі "Пресів". Після народження у 1978 році молодшої дочки Євгенії він залишає інженерну посаду та працює на будівництві доріг. 1982 року Григорій вступає на посаду наладчика в управління «Пресмонтажналадка». У цей час його колекція марок поповнюється, хоч і ні так активно, як йому хотілося б. Лише у 90-ті після «перебудови» та відкриття власного бізнесу Григорій Хаїмович зміг приділяти філателії та нумізматиці достатньо часу та ресурсів. Він концентрує увагу на кількох напрямках філателії та нумізматики та досягає очевидних та визнаних успіхів. У його колекції поєднується повнота зібраного матеріалу та глибина опрацювання тем та напрямків. Його захоплення повністю відображає всі чудові якості цієї людини – допитливість, інтелект, компетентність, акуратність, увага до деталей. 30 березня 2013 року Григорій Юхимович Розенфельд пішов із життя.


Всі дати:

щовівторка, щочетверга, щонеділі

Виставковий центр нумізматики і філателії Розенфельд (Rozenfeld)

вул. Шолом-Алейхема, 4/26, КДЦ "Менора", зал 211
🕜: 10:00 - 17:00






  

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті