Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
04:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як харчуватися у піст, аби не позбавити себе вітамінів

Як харчуватися у піст, аби не позбавити себе вітамінів

Під час Великого посту православні віряни суворо обмежують себе в їжі.

Як варто харчуватися, аби не лишити організм без вітамінів, розповіли в департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації.
«Протягом 47 днів православні віряни значно обмежують свій раціон. Взагалі не вживають м’яса, молока, сиру, масла, сметани, яєць, жиру. Частково відмовляються від риби та олії. Тому важливо пам’ятати про продукти, котрі підтримають сили організму під час посту», – наголосили в департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації.
Гарним джерелом енергії будуть крупи – вівсяна, гречана, перлова, ячмінна, пшенична, кукурудзяна. Вони можуть стати основою для столу і втамують голод, адже містять білок.

Свіжі, солоні й мариновані фрукти та овочі – солодкий перець, зелень, капуста, гарбуз, картопля, морква. Вони чудово доповнять будь-яку страву і насичать організм необхідними вітамінами.

Корисними будуть бобові, сухофрукти і горіхи. Зі смаколиків – мед і варення. Можна скуштувати злакові хлібці, булочки та макарони.

З напоїв – чай, узвар, сік, кава, компот, соєве, мигдальне та кокосове молоко.

Обмежувати харчування вагітних і дітей фахівці не рекомендують.

Gorod.dp.ua на Facebook.


прохожий  (13.03.19 09:14): идите, купите капусты и цыбули, дороже чем в Польше и Москве, плагославные... Відповісти | З цитатою
Боря  (12.03.19 21:50): свининкой Відповісти | З цитатою
Риелтор  (12.03.19 18:09): Сейчас многие соблюдают пост, потому что это модный тренд, как купание на крещение с селфи. А в церковь эти люди даже не ходят.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті