Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
03:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Які спортивні школи Дніпра працюють під час війни

Які спортивні школи Дніпра працюють під час війни

Війна та регулярний обстріл нашого міста ворогом висувають особливі вимоги до роботи навчальних закладів, у тому числі й спортшкіл.

У загальноосвітніх шкіл та позашкільних закладів міста під час війни – особливий режим роботи.

Обмеження стосуються спортивних шкіл. Не всі з них можуть приймати дітей і проводити безпечні тренування. Навчально-тренувальний процес можуть проводити лише ті спортшколи, які мають у своїх приміщеннях (або на відстані не більше 200 метрів) надійні укриття та отримали на свою роботу відповідний акт ДСНС.

В даний час діти Дніпра можуть займатися у 8 спортшколах, які повністю відновили тренувально-педагогічний процес. Ще у 10 школах його відновлено частково.

Про це розповіли у Департаменті гуманітарної політики Дніпровської міськради:

«8 спортивних шкіл повністю відновили навчально-тренувальний процесс.

Це СДЮСШОР №1, КПНЗ «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву №3», Спортивна школа олімпійського резерву №6, Спортивна школа №8, МДЮСШ з водних та веслувальних видів спорту, СДЮСШОР з гімнастики художньої, ДЮСШ з воднолижного спорту та вейкбордингу, СДЮСШОР з бадмінтону.

10 спортивних шкіл частково відновили навчально-тренувальний процес: ДЮСШ №2, СДЮСШОР №5, ДЮСШ №7, ДЮСШ №9, ДЮСШ з технічних та прикладних видів спорту, КДЮСШ з боксу та єдиноборств, МКДЮСШ, СДЮСШОР з водного поло, МСДЮСШОР, МДЮСШ з ігрових видів спорту.

На базі 45 шкіл відновили роботу 17 відділень з видів спорту.

Навчально-тренувальний процес відновили через наявність актів укриттів, погоджених службою ДСНС, а також наявності бомбосховищ або пристосованих приміщень на відстані не більше ніж 200 метрів».





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті