Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
02:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За тиждень спортсмени Дніпропетровщини здобули 42 нагороди

За тиждень спортсмени Дніпропетровщини здобули 42 нагороди

Протягом тижня спортсмени області вибороли 42 медалі. Серед них – 7 золотих, 17 срібних і 18 бронзових. Нагороди – за виступи на міжнародних та всеукраїнських змаганнях. Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА.

«Юні та досвідчені спортсмени області. А ще паралімпійці. Усі провели насичений спортивний тиждень. Не обійшлося без яскравих перемог і навіть світового рекорду», – наголосив директор департаменту молоді і спорту Дніпропетровської ОВА Олександр Пшеничников.

Серед досягнень національного масштабу – вдалий виступ на чемпіонаті України з веслування на байдарках та каное. Юнаки і дівчата змагались в Умані. Учасники з Дніпропетровщини привезли звідти 23 нагороди й друге загальнокомандне місце.

Спортсменка області Єлизавета Литвиненко стала бронзовою призеркою турніру світової серії IJF Masters з дзюдо.

7 медалей на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА здобули юні атлети регіону. Змагання проходили в Абу-Дабі.

Не відставали й паралімпійці області. На світовій першості з плавання у британському Манчестері вибороли 11 нагород. Чемпіонат проводили серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, порушеннями зору на інтелекту.

Відзначився Антон Коль. Окрім здобутого «золота», він встановив світовий рекорд у запливі серед чоловіків на дистанції 200 м. Переможний час плавця – 4:57.31. Попередній рекорд тримався 11 років.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті