Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
01:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кайт-флаєри Дніпропетровщини забезпечили перемоги новій Збірній України на фестивалях в Італії

|«« «« »» »»|

З 6 по 9 жовтня 2023 року новостворена Національна Підліткова Збірна України з кайт-флаїнґу дебютувала на серії миротворчих міжнародних фестивалів повітряних зміїв «Одне небо – один світ» в Італії.

Про це йдеться в офіційному прес-релізі Української Асоціації Повітряних зміїв.

До складу нової Збірної увійшли і представники Дніпропетровщини. Іванна Мельничук (15 років) з Кривого Рогу стала найкращою в запусках шоу-кайтів на фестивалі в місті Споторно. Ольга Гаража (18 років) з Дніпра дебютувала в запусках авторських художніх кайтів на одному з найстаріших італійських фестивалів OSOW у місті Фоліньйо, завдяки чому допомогла Збірній вибороти командний кубок.

Національну Підліткову Збірну сформовано Українською Асоціацією Повітряних Зміїв виключно з дітей, які проживають в Україні та є членами сімей героїв – військовослужбовців. Успішні перші виступи Збірної за кордоном, які стали можливими завдяки фінансовій підтримці міжнародної кайт-спільноти, продовжаться активними тренуваннями в Україні в рамках підготовки до участі в Чемпіонаті Світу з повітряних зміїв, який заплановано на квітень 2024 року в Китаї.

Нагадаємо, що Ольга Гаража та Іванна Мельничук вперше презентували Дніпропетровщину в серпні цього року на Українському Міжнародному фестивалі повітряних зміїв у Болгарії, спеціально організованому для дітей захисників та захисниць нашої держави.

За результатами фестивалю дівчата доєдналися до Дніпропетровського обласного клубу кайт-флаїнґу «Зоряний Кайт» з центром у Кам’янському та почали займатися повітряними зміями як спортом професійно.

Більше інформації та фото – у публікаціях Асоціації.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті