Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 17 червня 2024
11:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Опалювальний сезон на Дніпропетровщині: зміни для споживачів газу та готовність мереж регіону

Опалювальний сезон на Дніпропетровщині: зміни для споживачів газу та готовність мереж регіону

З 1 жовтня послуги розподілу природного газу у Дніпропетровській області (крім м. Дніпро та м. Кривий Ріг) надає Дніпропетровська філія «Газорозподільні мережі України». Такі зміни відбулись задля забезпечення стабільної енергетичної ситуації в Україні та на Дніпропетровщині, зокрема.

Про це Відкритому розповіли начальник відділу пунктів редукування газу Дніпропетровської філії “Газмережі” Сергій Волокітін та начальниця пресцентру Дніпропетровської філії “Газмережі” Євгенія Лапко.


“Усім споживачам Дніпропетровщини необхідно укласти договір з розподілу природного газу. Для цього достатньо підписати заяву-приєднання, яку споживачі отримали разом із жовтневими рахунками. Відправити її можна поштою, залишити у скриньках в Центрах обслуговування клієнтів чи віддати контролеру під час його чергового візиту. Залишились без змін номери особових рахунків, вони як і раніше 10-значні і починаються з “0320”. Тариф на послуги розподілу також без змін, він становить 1,512 грн з ПДВ. Терміни передачі показань та оплати за послуги розподілу також незмінні”, – зазначає Євгенія Лапко.

Починаючи з жовтня 2023 року, плату за послуги доставки енергоресурсу потрібно здійснювати за новими реквізитами Дніпропетровської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України»: ЄДРПОУ 45261177, АТ “ОЩАДБАНК”, IBAN: UA023054820000026034300545066. У призначенні платежу слід обов’язково вказати ПІБ платника, особовий рахунок та адресу газифікованого домоволодіння.

Якщо споживачі мають заборгованість за послуги розподілу газу за період до 30 вересня включно, то необхідно здійснити оплату за доставку природного газу в AT «Дніпропетровськгаз» за старими реквізитами.


“Газові мережі Дніпропетровщини готові до опалювального сезону на 100%. Газорозподільна система регіону вже повністю переведена на зимовий режим роботи, а всі клієнти компанії забезпечені стабільним та безаварійним розподілом газу. Газовики регіону готові до будь-яких викликів зими. До старту опалювального сезону 2023-2024 вони виконали капітальний ремонт 9 ліній редукування газорегуляторних пунктів, встановили 55 нових сучасних шафових газорегуляторних пунктів. Також провели комплексне приладове обстеження 12,5 км надземних та підземних газопроводів, виявили і усунули майже 6,6 тис. пошкоджень ізоляції підземних газопроводів. Газовики виконали техобслуговування близько 7 тис. запірних пристроїв та 1,9 тис. планових і поточних ремонтів установок електрохімзахисту підземних сталевих газопроводів”, – розповідає Сергій Волокітін.

Більше дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.


ццц  (11.11.23 18:24): Очередной крутёж. "По старым реквизитам..по новым реквизитам.." Разбираться с корявыми полуслепыми реквизитами в квитанциях - долбитесь там, ребята, сами. Сами переводите деньги с одних реквизитов на другие: газовый тариф такой, что всё это покрывает.
е паразитов сидит на этих газовых трубах!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Стас  (10.11.23 14:09): Опять очередной квест - и никакой конкретики по актуальным вопросам, к примеру, как теперь передавать показания, дважды? Ранее достаточно было передать на сайт Нафтогаза, а сумма оплаты за розподіл была ежемесячно фиксированной и видимой в приложении для оплаты комуналки. Теперь в сопутствующей статье про новый Особистий кабінет Газмереж указано, что там тоже есть сервис передачи показаний - но совершенно нет информации о том, нужно туда дублировать показания, переданные в Нафтогаз, или нет. Дальше - является ли обязательным перезаключение вышеназванного договора про розподіл всем без исключения потребителям, или это касается только потребителей, у которых ранее не было данного договора, а остальным договор пролонгируется автоматически с переносом всех данных лицевого счета в новые сервисы? Если так, то это полный цирк, в мире IT-технологий. Потом - где получить форму заяви-приєднання, если дома нет физического почтового ящика? В 21-м веке это норма, все есть в телефонах. Словом, туман Відповісти | З цитатою
Микола  (09.11.23 08:52): Знову зробили так, що нхя не зрозуміло. Двічи приїзждали до офісу. Нікого немає, ніхто не хоче навіть долучитися до вирішення питання. Раніше хоч якось працювало все, а зара це пдць. Відповісти | З цитатою
Док  (07.11.23 15:08): а какие довольные лица !! :) Відповісти | З цитатою
Сергей Волокитин  (05.11.23 02:33): "Газсети", "Днепропетровскгаз", "днепргаз"... Как же вы уже задолбали, когда же вы уже подавитесь тем баблом... Дерибан 90-х не умирает... Відповісти | З цитатою
Снеговик  (03.11.23 23:12): Включайте уже отопление.Задолбали ваши много букв. Відповісти | З цитатою
Опятттьь  (03.11.23 15:19): Очередной квест. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті