Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 17 червня 2024
06:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На будівництві магістрального водопроводу на Дніпропетровщині цілодобово працюють понад 800 людей та майже 370 одиниць техніки

На будівництві магістрального водопроводу на Дніпропетровщині цілодобово працюють понад 800 людей та майже 370 одиниць техніки

Цілодобово, у три зміни працює понад 800 людей та майже 370 одиниць техніки на будівництві магістрального водогону «Карачунівське водосховище – Кривий Ріг – Південне водосховище, Марганець – Нікополь, Хортиця (ДВС2) – Томаківка» в Дніпропетровській області.

Це надважливо для більш як мільйона мешканців у громадах, які постраждали від підриву росіянами Каховської ГЕС.

Наразі на всій протяжності водогону будують 11 насосних станцій. На 9 станціях влаштували фундаментну основу, на 4 – виконують армування стін, на 3 станціях – влаштували стіни.

В середньому станції готові на 40%.

Попереду роботи з гідроізоляцій стін, встановлення насосного обладнання, влаштування покрівель та встановлення автоматизованих систем.

Будівництво магістрального водогону – це наймасштабніший проєкт Агентства відновлення. Його довжина – 145 км, загальна протяжність трубопроводів – 300 км в одну нитку.

Загалом наразі готово 235 км (71%).

Агентство відновлення почало працювати над проєктом вже в перші дні після підриву Каховської ГЕС. Паралельно з проєктуванням розпочалося будівництво.

Тим часом на кожній із ділянок працюють інженери-консультанти та представники незалежного технагляду. Окремо за сприяння USAID ERA буде проведено комплексний технічний аудит проєктної документації на будівництво усіх трьох ділянок водогону.

Усі звіти разом із результатами аудиту та експертизи, а також кошторисами для кожного виду матеріалів будуть оприлюднені одразу після проходження експертизи.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті