Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 17 червня 2024
02:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як у Дніпрі проходив 8-й Міжнародний фестиваль «Конструкція»

|«« «« »» »»|

Через Велику війну цей фестиваль брав 2-річну паузу, але повернувся до Дніпровського Центру сучасної культури на Крутогірному узвозі, 21-а.

Міський сайт повідомляв про підготовку цього фестивалю.

Музичні виступи, аудіовізуальні перформанси, лекції про український андеграунд 90-х, дискусії про відновлення, кінопокази та виставку — все це відбувалося під час Construction Festival 10-12 листопада.

Також у рамках фестивалю було відкрито виставку «Навіть якщо».

Це експозиція, присвячена подвійній діяльності художників та художниць – творчої та практичної. З початком повномасштабної війни дедалі більше митців і художниць часто змінюють свою звичну роботу, переорієнтуючи її на волонтерство, організацію гуманітарних ініціатив, або ж на безпосередньо захист країни на фронті. Виставка – це спосіб певним чином зафіксувати ці досліди.

Про підсумки фестивалю «Конструкція-8» його організатори розповіли:

«Конструкція VIII закінчилася. 

Дякуємо всім, хто був з нами ці три дні.

На фестивалі відбулася лекція Влада Яковлєва та дискусія про український музичний андеграунд 90-х, розмова з митцями та мисткинями в рамках виставки «Навіть якщо», дискусія «Мутації культури: інституційні формування під вогнем», показ короткометражних фільмів Civil Pitch 2.0 від Docudays UA та стрічки «День українського добровольця», виступи Igor Yalivec, Mlin Patz, swampdogs, Motoblok та Ігоря Цимбровського».

Фото Арсена Дзодзаєва та Юрія Стефаняка. 

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті