Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 16 червня 2024
18:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У 95 будинках Дніпра встановили енергоощадні вікна та двері

У 95 будинках Дніпра встановили енергоощадні вікна та двері

Дніпро продовжує готувати будинки до зими.

Так на просп. Петра Калнишевського, 6 встановлюють другі металопластикові двері у під’їзді. Про те, що через їхню відсутність тепло не зберігалось, каже місцева мешканка Ірина Максюта.

«Ми звертались до міської влади з цього приводу, і бачите – отримали такий приємний різдвяний подарунок. Дуже вдячні й раді, що тепер у нас буде тепліше та гарніше», – прокоментувала пані Ірина.

Цьому 5-поверховому будинку вже більше ніж 60 років. Бригади встановлюють двері у всіх 4 під’їздах та роблять там ремонти.

«Також у цьому будинку ми замінили покрівлю. У зиму мешканці увійдуть із затишними та теплими під’їздами. Роботи планують закінчити за тиждень. У цілому цьогоріч подібні ремонти виконали у 95 будинках. Це ті адреси, мешканці яких звертались або на гарячу лінію, або особисто приходили на прийом до міського голови Дніпра Бориса Філатова», – підсумував представник департаменту житлового господарства міськради Єгор Худяков.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті