Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
11:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Лідер СК «Дніпро-1» Олексій Гуцуляк: «Я не веду переговорів за спиною клубу»

Лідер СК «Дніпро-1» Олексій Гуцуляк: «Я не веду переговорів за спиною клубу»

Останнім часом ходять наполегливі чутки про бажання київського «Динамо» та «Карпат» переманити одного із лідерів СК Олексія Гуцуляка.

При цьому, за інсайдерською інформацією, перехід Гуцуляка до «Динамо» нібито вже майже вирішено – проблема лише у великих запитах гравця із зарплати.

Про перспективи залишення дніпровського клубу, ситуацію в команді, борги із зарплати Олексій Гуцуляк дав відверте інтерв'ю сайту fcdnipro.com:

«– Нещодавно з’явилися новини стосовно інтересу до тебе з боку “Динамо”, апетити по зарплаті в 40-50 тис. євро на місяць і так далі.

– Я взагалі не знаю звідки ця інформація з’явилася, я її не підтверджую. Я б не вів переговори за спиною “Дніпра-1”, я поважаю свій клуб.

– Чи правда, що у твоєму контракті з “Дніпром-1” є опція продовження контракту клубом в односторонньому порядку?

– Така опція у клуба є, я думаю, що вони її використають, то можна сказати, що контракт не на пів року, а на півтора.

– Геннадій Буткевич в коментарі офіційному сайту казав, що йому подобається твоя гра, але в черзі за тобою він стояти не буде. Яке у тебе ставлення до такого проєкту як “Полісся”?

– У мене велика повага до цього клубу, зокрема до президента. Мені подобається як вони розвиваються, не просто так вони виграли першу лігу і затрималися у верхній частині таблиці Прем’єр-ліги. Видно, що великий внесок робить президент і команда, що вони усі рухаються в одному напрямку. Мені приємно, що вони мною цікавляться.

– Я чув, що влітку у “Дніпра-1” був якийсь варіант для тебе з Європи? Чи знав ти про цей варіант?

– Так, буда зацікавленість мною, доволі серйозна. Я вже спілкувався з представниками, зі мною хотів тренер поспілкуватися стосовно гри, на якій позиції я хочу грати. Клуб про це знав, якщо я не помиляюся, то вони одразу вийшли на “Дніпро-1”. Але потім усе затихло. Як я розумію, що не домовилися стосовно ціни. Це був “Левен” з Бельгії.

– Також була інформація, що тобою цікавляться “Карпати”. На якій фазі ця зацікавленість?

– Ну дивіться, говорити за перехід я б зараз не став. Так, в перспективі усе можливо, можливо я і повернуся додому, але зараз я нічого не можу за це сказати. “Карпати” – мій рідний клуб, я тут виріс, зараз дивитися, як цей футбольний великий бренд знову фігурує в українському футболі дуже приємно, щасливий за них.

– Є в тебе бажання спробувати себе закордоном?

– Моя головна мета – збірна. На клубному рівні, я б хотів, щоб моя команда грала у єврокубках кожного сезону.

– Що треба зробити, щоб потрапити в збірну? Тому що ти граєш у клубі, який посів другу сходинку минулого сезону, до останнього боровся за чемпіонство, грає в єврокубках, але бачимо, що цього недостатньо. Що треба зробити?

– Я не знаю, кому ще треба забити. Я вважаю, що провів непоганих півроку, думаю, що тренер збірної за цим слідкує і дасть мені шанс.

– Що нового, якщо так стисло, з’явилося в команді з приходом Максимова. Якісь дві-три основні речі?

– У нас з тренерським штабом теплі відносини, ми завжди можемо сісти й поговорити, як краще, як правильно. Ми разом робимо корективи. Ми можемо висловлювати свою думку і також підказувати. Завжди знайдемо консенсус, зійдемося на середині.

– Ми ж не можемо сказати, що ви не спілкувалися з Кучером, але чому такий контраст по грі?

– З Кучером також було все добре у нас. Просто був спад такий якийсь, така атмосфера, були певні нюанси в клубі: казали одне, а щось так і не виконалося перед командою зі сторони керівництва. Це також відіграла значну роль. Також підготовка вплинула, самі розумієте, що готуватися до Ліги Чемпіонів в Ужгороді - це не те.

– Усі знають, що гравці “Дніпра-1” мають певний люфт по зарплаті, що існує затримка у декілька місяців.

– Затримка є і була завжди, але гроші постійно виплачуються. Клуб говорить, що все добре буде, і виплачують гроші. Нема такого, що гроші не отримали вчасно і незрозуміло, коли отримаємо».


Gorod.dp.ua на Facebook.


Мосян  (15.12.23 23:24): Днепр 100 проц доиграет этот сезон тем составом,который есть на сейчас. Поборятся за медали,а уже с июня 2024 будет видно,будут ли игроки переходить? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті