Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 17 червня 2024
02:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ошукали волонтерів та військових на 1,2 мільйона гривень: у Дніпрі поліція викрила групу шахраїв

|«« «« »» »»|

Діяльність групи шахраїв, які обдурили понад 10 громадян – волонтери та військові – знешкодили оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області та слідчі ГУНП в Дніпропетровській області.

Зловмисники розміщували оголошення на різних інтернет - платформах про продаж автомобілів ввезених в Україну з-за кордону за «привабливою ціною». Ця вартість включала і послугу подальшого розмитнення та реєстрацію автомобіля одразу на ім’я покупця.

У разі досягнення згоди за всіма умовами угоди громадянам пропонувалося зробити передплату на картковий рахунок – від 300 до 1000 доларів. Після цього через месенджери покупцям надсилалися відеоролики щодо стану автомобіля та фотографії підроблених документів щодо ввезення та розмитнення автомобілів.

Як тільки-но учасники групи отримували решту суми, блокували потерпілих та змінювали телефонні номери.

Правоохоронці провели обшуки за місцями проживання та у транспортних засобах фігурантів. Вилучили автомобілі, зброю, майже чотири десятки банківських карток, мобільних телефоні та сім-карток, комп’ютерну техніку тощо. Вартість вилученого становить майже 800 тис. грн.

За результатами заходів організаторові та учаснику групи повідомили підозру за ч. 2 та 3 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті