Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
15:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі цьогоріч планують відремонтувати 70 аварійних дитячих та тренажерних майданчиків

|«« «« »» »»|

Відремонтувати аварійний ігровий комплекс, аби майданчик був безпечним для малечі. З таким проханням до міської влади звернулися мешканці будинку на вул. Леоніда Стромцова, 7.

Мами малечі кажуть: на майданчику завжди гуляє багато дітей. Іноді не вистачає комусь гойдалок чи місця на каруселі. Отже, діти нервуються.

«Ми хочемо, аби нам замінили дерев’яні елементи, пісочницю. Щоб було м’яке антитравматичне покриття. Бо ж діти маленькі, вони бігають і падають. Крім того, зараз теплішає і весь майданчик у багнюці. Звісно, що діти брудняться, батьки вгрузають у це місиво. А хочеться, щоб все було чистенько, охайно та безпечно. Вдячні, що вислухали наші побажання і вже чекаємо проведення ремонту», – говорить мешканка прилеглого будинку Інна Скорба.

Оновлення цього дитячого майданчика вже внесли у плани на 2024 рік. Аби вислухати всі побажання та зауваження батьків та врахувати їх під час робіт, сьогодні на зустріч з місцевими приїхав черговий по місту Артем Нідєлько.

«У найближчий час ми плануємо розпочати ремонт на цьому об’єкті. Тут замінять фанерні елементи та прогнилі дошки, підшипники на гойдалках, каруселях та відремонтуємо ігровий комплекс. І, звичайно, аби позбутися багнюки, ми улаштуємо тут гумове покриття. Також у планах заміна сидінь та спинок на сусідньому тренажерному обладнанні», – звітує заступник директора КП «Розвиток територій міста» Ігор Нікітін.

Роботи з оновлення аварійних дитячих та тренажерних майданчиків у цьому році планують розпочати в березні. Проте все залежатиме від погодних умов, адже ремонт краще проводити за плюсової температури та відсутності опадів.

«Зараз надходить багато звернень щодо аварійних майданчиків, адже батьки переймаються, що стан цих комплексів загрожує життю та безпеці їхніх дітей. Цьогоріч ми плануємо відремонтувати 70 дитячих та тренажерних майданчиків. Тому такі зустрічі з мешканцями є корисними. Потрібно разом з ними визначити пріоритети, які елементи є найбільш аварійними і на що в першу чергу варто звертати увагу під час ремонту», – зазначив директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Артем Нідєлько.

Gorod.dp.ua на Facebook.


n.  (07.02.24 13:06): Боеприпасы для фронта !
На фронте надо спросить бойцов что они думают как в Украине распределяют финансы из бюджета?
Что для них важнее боеприпасы или благоустройство в тылу?
Кому-то важнее получить бизнес заказ и получить деньги из бюджета чем направить их для нужд фронта!
Наверное так по всем городам ?
Или я не прав?
Відповісти | З цитатою
111  (07.02.24 06:22): Резиновые плитки или древесные опилки должны быть на детских площадках. Не должно быть песка или грязи. Песок разносится по дворам, грязь липнет на подошвы. Идеально во дворах или зеленая зона, мелкий гравий, древесные опилки, резиновые плитки. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті