Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
23:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У січні рибоохоронний патруль Дніпропетровщини викрив 116 порушень

У січні рибоохоронний патруль Дніпропетровщини викрив 116 порушень

З 1 по 31 січня 2024 року державні інспектори Дніпропетровського рибоохоронного патруля провели 164 рейди та викрили 116 порушень, з яких 17 - грубі.

95 протоколів склали за порушення правил рибальства, 3 – за незаконний збут водних біоресурсів та 1 – за зберігання заборонених знарядь лову. Крім того, оформили 9 актів вилучення безхазяйних сіток.

За цей період на порушників наклали 11,5 тисячі грн штрафів. Крім того, вони мають відшкодувати завдані збитки — 109 тисяч грн. У ході рейдів інспектори вилучили 18 кг риби, з яких 6 кг – на ринках, 12 кг – на водоймах. Також вилучили 31 одиницю заборонених знарядь лову.

Так, 3 січня грубе порушення виявили на р. Самара у Новомосковську. Чоловік ловив рибу з дерев'яного човна 2 сітками (100 метрів). Таким чином, йому вдалося видобути 60 екземплярів сріблястого карася загальною вагою 8 кг. Завдані збитки склали 94 860 грн.

На порушника склали адмінпротокол. Також розглядається питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 249 Кримінального кодексу України (незаконні заняття рибним, звіриним або іншим водним видобувним промислом). Човен, сітки та незаконно здобуту рибу вилучили.

В Управлінні Держрибагентства на Дніпропетровщині працює телефонна «гаряча лінія»: (096) 400-02-50. Про порушення Правил аматорського рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті