Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 17 червня 2024
05:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Митному університеті Дніпра відкрили незвичайну виставку

У Митному університеті Дніпра відкрили незвичайну виставку

На виставці представлено наукові видання Ольги Леонідівни Калашникової.

Міський сайт неодноразово розповідав про те, яке насичене культурне та виставкове життя веде Університет митної справи та фінансів.

Тут діють одразу кілька музеїв, включаючи дуже цікаві музеї історії грошей України та світу, а також митної справи. Також регулярно проводяться виставкові та культурні заходи.

Нова виставка – у їхньому ряді особлива. Вона носить швидше наукову, а не розважальну спрямованість. На ній представлені наукові видання відомої вченої Ольги Калашникової.

Про нову виставку у Митному університеті повідомили:

«ВІДКРИТТЯ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ВИСТАВКИ НАУКОВИХ ВИДАНЬ професорки ОЛЬГИ ЛЕОНІДІВНИ КАЛАШНИКОВОЇ

В першому корпусі Університету митної справи та фінансів відбулося урочисте відкриття персональної виставки наукових здобутків знаної в Україні та за кордоном літературознавця – культуролога – експерта, доктора філологічних наук, професора кафедри експертизи культурних цінностей та дизайну Університету митної справи та фінансів ОЛЬГИ ЛЕОНІДІВНИ КАЛАШНИКОВОЇ - яскравої, успішної, талановитої науковиці, яка творить сьогодення української науки і є взірцем відданого їй служіння.

Результати наукових пошуків Ольги Леонідівни Калашникової на терені літературознавства, культурології, експертизи культурних цінностей оприлюднено в 250 наукових працях, опублікованих в Україні, Польщі, Німеччині, Нідерландах, на Кіпрі, у тому числі – 8 монографіях, 4 підручниках, 2 з яких видано з грифом МОН, 7 колективних монографіях за міжнародною програмою, нагородженою орденом Дмитра Солунського.

На заході були присутні колеги, друзі, студенти ННІ права та міжнародно-правових відносин.

Усі ми пишаємося тим, що маємо щастя працювати з шановною Ольгою Леонідівною та навчатися в неї.

Знання, досвід, талант та наукові досягнення Ольги Леонідівни Калашникової зміцнюють науковий потенціал держави та створюють основи розвитку культури, освіти, всього суспільства.

Запрошуємо відвідати експозицію наукових здобутків нашої шановної професорки ОЛЬГИ ЛЕОНІДІВНИ КАЛАШНИКОВОЇ!».

Фото – Митний університет








Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті