Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 17 червня 2024
04:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Свято Масляної у Дніпровському терцентрі, пункт незламності: інспекційний об’їзд чергової по місту

|«« «« »» »»|

У Дніпровському міському територіальному центрі у Центральному районі влаштували святкування Масляної.

До заходу долучилися 50 підопічних терцентру. Частина з них взяла участь у концертно-розважальній програмі, решта – були глядачами.

«Сьогодні в нас було святкування Масляної. Проводжали зиму і зустріли весну. Була концертно-розважальна програма з українськими піснями, танцями, обрядами. А наприкінці для наших підопічних підготували смачне частування млинцями з сиром і сметаною. Спеціально до свята підготували святкову фотозону, яка прикрашена виробами, які власноруч зробили наші підопічні відділення денного перебування. Наш відділ терцентру у Центральному районі обслуговує близько 1 000 дніпрян, яким надаємо різні соціальні послуги. Це і догляд вдома для маломобільних. А ще денний догляд, соціальну адаптацію, натуральну допомогу (одяг, продуктові набори)», — розповіла заступниця директора, начальниця відділу Дніпровського міського територіального центру по Центральному району Юлія Міняйло.

«Душа співає від того, яка чудова тут атмосфера. Соціальна адаптація, фізіотерапія, лікувальна фізкультура, творчі гуртки. Залюбки відвідую відділення денного перебування у терцентрі. Тут така турбота, привітний колектив», — каже дніпрянка Валентина Грищенко.

Відвідала святкування у терцентрі і начальниця управління соціального захисту департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Ірина Максименко. Вона 14 березня є черговою по місту.

«Приємно дивитися на людей поважного віку, які завдяки таким заходам відчувають себе активними, потрібними. Це дуже важливо для них. Подібні заходи є частиною послуги соціальної адаптації у терцентрі. Заклад працює у штатному режимі і продовжує піклуватися про своїх підопічних», — сказала Ірина Максименко.

Під час інспекційного об’їзду чергова по місту перевірила і пункт незламності на базі Центру соціальної підтримки дітей та сімей «Барвінок» (вул. Янтарна, 45).

«Цей пункт незламності розрахований на 30 осіб. Тут є генератор, подовжувачі, зарядні станції, настільні та підвісні лампи, електрочайники. А ще аптечка, запаси води. Можна зробити чай, каву, зарядити гаджети. Чисто й затишно!» — додала Ірина Максименко.

На базі закладів соціального захисту працюють пункти незламності за такими адресами:

- Відділення щодо надання послуг бездомним особам та особам з низьким рівнем доходів, вул. Лоцманська, 22-А;
- Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Довіра», вул. Тополина, 33;
- Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Обійми», вул. Яскрава, 41;
- Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Барвінок», вул. Янтарна, 45;
- Дніпровський міський терцентр у Шевченківському районі, вул. Панікахи, 95;
- Дніпровський міський терцентр в Індустріальному районі, вул. Осіння, 11-Б.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті