Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
23:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські Дніпра вилучили понад півкілограма наркотиків у 28-річного містянина

Поліцейські Дніпра вилучили понад півкілограма наркотиків у 28-річного містянина

Раніше засуджений чоловік мав при собі понад півкілограма психотропної речовини PVP. Ємність з наркотичною речовиною чоловік ховав у кишені.

Наприкінці лютого під час відпрацювання території Соборного району дільничні офіцери поліції відділення поліції №5 Дніпровського районного управління поліції на вулиці Космічній помітили підозрілого чоловіка. Побачивши правоохоронців, фігурант пришвидшив рух та намагався втекти.

19 березня слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті