Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
14:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Цьогоріч ЦНАП Дніпропетровщини надали вже понад 360 тис послуг

Цьогоріч ЦНАП Дніпропетровщини надали вже понад 360 тис послуг

У 2024 році ЦНАП області надали понад 360 тис адміністративних послуг. Серед них найпопулярніші – соціальні. Це оформлення різноманітних допомог, пільг, субсидій.

«ЦНАП працюють у кожній з громад регіону. Загалом у нас – вже 241 «точка доступу» до адміністративних послуг. Не стоїмо на місці навіть у війну. Зокрема, постійно розширюємо перелік сервісів. Наприклад, все в більшій кількості Центрів можна оформити паспорт громадянина України чи закордонний», – зазначив заступник начальника Дніпропетровської ОВА Іван Начовний.

Він додав, що активно до ЦНАП звертаються переселенці. Загалом з початку року – 27,5 тис людей. Центри видали понад 10,5 тис довідок ВПО та зареєстрували майже 16 тис заяв про допомогу на проживання.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті