Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 18 мая 2024
11:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпрі визначили переможців III етапу «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч» з волейболу

У Дніпрі визначили переможців III етапу «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч» з волейболу

У Дніпрі пройшов фінал III етапу «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч» з волейболу. Визначили команду-переможницю, яка представлятиме місто в обласному турі.

«Щирі емоції, настанови тренерів, запекла боротьба, активні вболівальники й крута командна взаємодія. Своїх чемпіонів обрало Дніпро. Відомі переможці третього етапу «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч» з волейболу. Вітаю юних спортсменів! З кожним матчем їхній професійний рівень зростає», – зазначив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Збірні хлопців розіграли між собою четверте, третє, друге й перше місця.

Михайло – капітан команди, яка стала бронзовим призером. Каже, звичайно, прагнули до першого місця, але і цим результатом задоволені.

«Я вірив у хлопців. Вказував на помилки, виправляв їх. У команді всі мої друзі. Коли дізналися про «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч», створили команду. Розуміємо одне одного навіть без слів, з одного погляду», – розповів Михайло.

Як тільки пролунав стартовий свисток, команди сконцентрувалися на грі. Потужні подачі, влучні паси.

Кожен з учасників прийшов за перемогою. Та лідер один. Збірна, яка виборола «золото», представлятиме місто в обласному турі.

«Навіть не знаю, як нам вдалося дійти до міського фіналу. Хоча наполегливо тренувалися і дуже прагнули проявити себе. У волейболі головне командний дух. Маємо тактику, якої притримувалися. Кожен проявив свої сильні сторони. Всі на своїх позиціях», – наголосив дев'ятикласник Ростислав.

Пан Сергій – вчитель фізкультури й тренер волейбольної команди однієї зі шкіл. Вболівав за вихованців.

«Налаштовувалися морально і фізично на гарний результат. Хлопці дослухалися до моїх настанов. Вони молодці. Дружні, зіграні», – вважає тренер.

На Дніпропетровщині участь у III етапі «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч» беруть понад 300 команд. Загалом – більш ніж 3,5 тисячі дітей. Цей тур триватиме до середини травня.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте