Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські архітектори стали учасниками міжнародного проекту у Франції

|«« «« »» »»|

Команда Придніпровської академії будівництва та архітектури взяла участь у 24-му Міжнародному колоквіумі архітектурних шкіл Європи у французьких містах Тулуза та Грюїсан.

Цей колоквіум «Сolloque international du RéA / Le réseau des écoles d'architecture de France et d'Europe orientale / TOULOUSE – GRUISSAN-2024» був присвячений розвитку міст, життя яких пов'язане з водою.

Зрозуміло, Дніпро як місто, що живе на одній із найбільших річок Європи, має до цього пряме відношення.

Про підсумки участі наших фахівців у сфері архітектури у цьому міжнародному заході, у ПДАБА повідомили:

«Протягом трьох місяців команда у складі доц. Тамари ТОВСТИК, ст.викл. Ірини ШВЕЦЬ, доц. Євгенії САМОЙЛЕНКО, ас. Ірини БОРЦОВОЇ, студентів Валерії ДАЦЕНКО та Семена БЕЗДОЛЬНОГО готували проєкт «КОНЦЕПЦІЯ АДАПТАЦІЇ УРБОЕКОСИСТЕМИ "місто ДНІПРО - річка ДНІПРО" ДО ПРИРОДНИХ ТА АНТРОПОГЕННИХ ФЛУКТАЦІЙ».

Матеріали виставлено в Архітектурній школі Тулузи і мерії міста Грюїссан, обговорено, та опубліковано в брошурі колоквіуму.

Чотири учасниці нашої команди відправились у Францію на колоквіум з воркшопом, в якому взяли участь делегації з 8 архітектурних шкіл : з Тулузи (Франція), з Дніпра, Києва та Одеси (Україна), з Кракова та Лодзі (Польща), з Єревана (Вірменія), з Будапешта (Угорщина).

Було багато важливого для нашого професійного розвитку і для розширення міжнародних зв’язків факультету: ознайомлення з великим історичним містом Тулуза, знайомство з архітектурною школою та цикл лекцій її професорів; доповіді восьми делегацій-учасників про їхні проєкти щодо територій на воді; приморське містечко Грюїссан з величезною маріною, віндсерфінгом, рожевими соляними озерами, вежею Барбаросси і пунктом сезонної міграції фламінго.

Центральною подією став студентський воркшоп, у якому сім міжнародних команд (28 чоловік) за короткий час розробили ідеї щодо організації невеликого парку на березі лиману з павільйонами для спостереження за птахами».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Vlad  (01.05.24 21:10): Супер! Сподіваємося що подібний проєкт буде Дипломом і реалізується після війни в рамках Відновлення України... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті