Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дівчинка з багатодітної родини терміново потребує операції

Дівчинка з багатодітної родини терміново потребує операції

Ніна виховує трьох доньок одна, батько не бере участі в їхньому житті протягом останніх 5 років – відколи вони переїхали від нього до гуртожитку до Кам'янського. Марина, одна з дівчаток, терміново потрібує операції: її права нога відстає у зростанні від лівої вже на 26 мм. Потрібно сплатити набір імплантів вартістю 27 000 грн.

У дворічному віці Марина потрапила із запаленням легень до лікарні. Через тиждень після виписки у дівчинки стався перший епілептичний напад: вона впала, закотила очі й ні на що не реагувала.

Швидка доставила Марину до дитячої лікарні міста Верховцеве, потім у неврологічне відділення Кам'янського. Подолати судоми допоміг Депакін.

Поки Марина була у відділенні, її оглянув невролог. Було встановлено діагноз ДЦП, лівосторонній геміпарез, оскільки дівчинка відставала у фізичному розвитку. Інтелект у дитини повністю збережено.

10 років тому ортопед виявив дисплазію правого кульшового суглоба, еквіно-кавусну деформацію стопи. У липні 2023 року Мариночка перенесла операцію на правій стопі у київському «Інституті травматології та ортопедії». Тоді їй подовжили сухожилля у п'яті та великому пальці, бо дівчинка ходила навшпиньки. Операцію тоді сплатили завдяки грошам дідуся, які він накопичив за останні роки життя.

Зараз Марині 12, вона навчається у 6 класі. До неї додому приходять вчителі, адже їй важко ходити на великі дистанції, до того ж є ризик травматизму під час спуску у притулок. Улюблені її предмети – географія, українська мова та малювання.

Марина – добра, комунікабельна дівчинка. Вона обожнює тварин і завжди допомагає літнім людям.

За рік у Марини стався стрімкий стрибок зростання. Різниця у довжині ніг вже становить 26 мм. Операцію потрібно провести якнайшвидше, щоб за допомогою встановленої пластини права нога наздогнала у зрості ліву. Вартість імпланту – 27 000 грн.

Операцію призначено на травень. Часу обмаль. Давайте зберемо потрібну суму, щоб Мариночка впевнено ходила!

Допомогти можна онлайн (там же можна побачити документи) або переводом коштів на корпоративну карту фонда у Приватбанку 4246 0010 0654 0474. Обов’язково вказуйте призначення платежу: «Богданович Марина».




Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті