Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 18 мая 2024
11:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре проведут благотворительный забег на 5 километров

|«« «« »» »»|

Днепр станет третьим городом на карте международного проекта «Run for life in Ukraine», в рамках которого оказывается помощь украинским женщинам, потерявшим близких на Большой войне.

До нашего города подобные благотворительные забеги проводились на Кипре и в Канаде.

Об этом проекте и предстоящем забеге в Днепре рассказала одна из инициаторов этого проекта, жительница Днепра Светлана Лищинская:

«Біжимо заради життя в Україні!

Пройшло вже дві серії нашого міжнародного фанзабігу, який по суті є точкою обʼєднання українців і всіх небайдужих по всьому світу задля допомоги жінкам і дітям в Україні, які втратили під час війни найближчих і найрідніших !

Цей проект про колобараціі і підтримку!

6 квітня ми з командою happy woman бігли разом ще з 60 учасниками в Пафосі (Кіпр). Одночасно з нами бігли узбережжям Кіпру в Лімасолі та Ларнаці!

20 квітня бігли в Торонто! Наші очікування в 50 учасників були перевершені - 62 учасниками, люди просто приходили заради підтримки і обʼєднання!

Ми познайомили людей і тепер вони збираються разом і бігають!

Ми нагадали світу про війну і факти втрат серед жінок і дітей в Україні! Кожен стартовий номер містив в собі такі факти, щоб кожен міг замислитись і допомогти зупинити війну!

Ми допомогли фінансово за рахунок зборів нашим партнерам - українському творчому простору action_film_school 8590 грн для підтримки жінок на Кіпрі, 10737 грн перераховано для допомоги нашим військовим , 5500 грн перераховано на прохання канадців для підтримки збору для наземних станцій управління дронами для аеророзвідки 118 бригади.

Ми влаштували на Кіпрі ярмарок сувенірів і таким чином залишили там свій український слід.

Ми провели велику роботу - створили сайт, всі макети, медалі, контент, сувеніри , а це значить, що вже маємо основу - на сьогодні на рахунку 50 000 грн, а це означає, що 6 жінок і дітей, зможуть отримати психологічну і фізичну підтримку від фонду happy_woman_ukraine і відновитись!

Наша мета на першому етапі допомоги -відправка 10 дітей і 10 жінок на відновлювальні кемпи влітку.

Тож рухаємось далі! 11 травня стартуємо в Дніпрі!

Організовуємо суботню благодійну фанпробіжку на 5 км ! Хто з нами?».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте