Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Що готує Дніпропетровський Будинок органної та камерної музики на травень

Що готує Дніпропетровський Будинок органної та камерної музики на травень

У Дніпропетровському Будинку органної та камерної музики триває 37-й концертний сезон. Артисти продовжують їздити на передову зі своєю програмою та готують низку тематичних прем’єр травня.

Про це Відкритому розповів директор та художній керівник Дніпропетровського Будинку органної та камерної музики Антон Чернета.

37-й концертний сезон Дніпропетровського Будинку органної та камерної музики триватиме ще 2 місяці. Завершиться великим дводенним концертом «На біс» 29 та 30 червня. Після нього пройде традиційна «Органова сієста» – у липні-серпні.

“Це вже третій концертний сезон, який ми проводимо в умовах повномасштабного вторгнення, під час сирен, постійних тривог та очікувань в укриттях. Вже невдовзі в усіх закладах культури Дніпра буде посилено безпекові заходи, встановлять металошукачі. Тому прошу глядачів, слухачів з розумінням поставитися до цього. Загалом про наш концертний сезон можу сказати, що нам дійсно є чим пишатися. Він був насиченим цікавими подіями та людьми.

До нас приїздили талановиті органісти: Володимир Кошуба, Марк Новакович, Марія Хілько. Та найбільше пишаємося тим, що завдяки нашим виїздам на передову з концертами нам вдається підтримувати захисників. Їхні емоції та вдячність просто безмежні. Їм це потрібно, і ми радо їм це даруємо. Окрім того, ми зараз працюємо над спільним проєктом “Війна і музика” з електро-фольк гуртом «КОЛО ДІЙ», 22 червня о 16:00 відбудеться великий концерт. Буде дуже цікаво й незвично, тому запрошую всіх”, – закликає Антон Чернета.

У суботу 4 травня у Дніпропетровському Будинку органної та камерної музики відбудуться одразу два концерти.

О 13:00 – «Собор Паризької Богоматері» з циклу концертів Олени Гамової.
О 16:00 – музичний мікс «Віват, акордеон» до всесвітнього дня акордеону для поціновувачів різножанрової музики.

Детальну афішу всіх заходів, що плануються у травні, можна переглянути на сайті закладу.

Більше дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


ЛЮЦИФЕР  (05.05.24 11:41): Была церковь построенная на пожертвование населения города а стало музыкальный балаган "благими намерениями" и кто там клиенты этого балагана?
Бог и этот балаган как "небо" и сатана!
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті