Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
03:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Утеплення будинків ОСББ та ЖБК у рамах програми «Енергодім» у Дніпрі: де уже ведуть роботи

|«« «« »» »»|

Вулиця Яскрава, 19 у Дніпрі. Тут кипить робота з утеплення одного з будинків ОСББ.

«Ми потребували таких робіт, адже узимку часто було дуже холодно. Моя оселя розташована на північній стороні й бувало по 13 градусів у квартирі. Добре, що цієї зими будемо підготовлені до холодів», — поділилася місцева мешканка Світлана Берегова.

Утеплення тут проводиться в рамках програми «Енергодім» Фонду енергоефективності спільно з КП «Енергодім» Дніпровської міськради та департаментом з питань самоорганізації населення.

«Така комплексна енергомодернізація допоможе знизити енергоспоживання будинку до 50%, зменшуючи рахунки за комунальні послуги та енергоспоживання. Ще у 2021 році ми подавали заявку до Фонду енергоефективності. Ми самостійно підготували проєктну документацію і отримали схвалення заявки. Однак через повномасштабне вторгнення не змогли вчасно реалізувати проєкт утеплення будинку. Але відсьогодні уже розпочали роботи, що дуже добре», — прокоментувала Світлана Бардакова, голова правління ОСББ «ТВЕРСЬКА 19».

«Це перший в Україні проєкт утеплення, який поєднує декілька різних форм фінансування – грантові кошти Європейського Союзу, кошти державного бюджету, міста та власні – ОСББ. Тобто на роботи з енергоефективності надає частину грошей фонд.

Також з бюджету міста надається фінансування на безвідсотковій основі. Об’єднання повертатимуть кошти завдяки отриманій економії від проведення енергоефективних заходів», — додав Владислав Макарець, начальник організаційного відділу департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міськради.

Роботи у згаданому домі ОСББ планують завершити до початку холодів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті