Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 25 апреля 2024
15:12

Виставка Антона Логова "Точка відліку"

Виставка Антона Логова

Новий персональний проект Антона Логова має декілька частин. Експозицію, представлену в залах, продовжить та доповнить інсталяція на терасі, що уособлює одну зі складових дослідження - "практику". Таким чином художник розігрує "перемогу мистецтва", що, за його словами, можлива лише за умови поєдання трьох складових - змісту, форми й практики: після віднайдення змісту та вибору форми, твір має втілитися на практиці. Також у проекті автор розглядає явища, які супроводжують художній процес - відчуття часу, любові, мрії та історії.

Запрошуємо на вернісаж проекту за участі автора, що відбудеться у четвер, 17 квітня, з 19.00 до 21.30, в арт-центрі Я Галерея у Дніпропетровську, на Гусенка, 17.

Про автора:

Антон Логов народився 1984 року в місті Роздільна, Одеської області. Живе та працює в Києві.
У 2004 році закінчив Одеське художнє училище ім. М. Б. Грекова, 2010 року – Національну академію образотворчого мистецтва й архітектури. Із 2008 року бере активну участь у групових виставках в Україні та за кордоном. Стипендіат арт-центру Я Галерея.
Після ряду соціально свідомих проектів, реалізованих, здебільшого у співавторстві з іншими художниками, Антон Логов 2011 року презентував в арт-центрі перший персональний проект під назвою «Адаптація», в якому повернувся до роботи в майстерні й теми авангарду. Того ж року художник взяв участь у кураторських проектах Олександра Соловйова «Незалежні» й «Космічна Одіссея 2011» (Мистецький Арсенал) та проекті Doctrine-light куратора Ольги Мілентій (в рамках Паралельної програми Венеціанської бієнале). У співпраці з Ігорем Яновичем – класиком українського абстрактного живопису – представив проект «Лоботомія», в арт-центрі Я Галерея у Києві. В рамках Паралельної програми Першої Київської міжнародної бієнале сучасного мистецтва ARSENALE 2012 відбувся ще один персональний проект художника «Geo», що досліджує землю як «частину геометрії у сучасному погляді на урбаністику та людську природу». Того ж 2012 року в арт-центрі Я Галерея у Дніпропетровську відбувся персональний проект художника «Синхронія», а наступного року – «Ребрендинг», в Я Галерея у Києві. Останній проект Логова - Історія Мистецтв - відбувся в квітні 2014 року в Музеї історії міста Києва й був присвячений художником загиблим учасникам Євромайдану.

http://www.yagallery.com.ua/artexhib/320/

Проект реалізовано за підтримки співзасновника арт-центру Я Галерея у Дніпропетровську Павла Мартинова.

За додатковою інформацією, коментарями учасників подій та фотоматеріалами звертайтесь:
координатор проектів Катерина Семенюк, 056 713 5 713, 067 622 29 92, ks@yagallery.com.ua.

Слідкуйте за новинами арт-центру на сайті Ya Gallery та на сторінці у Facebook.



Антон Логов, із серії "Точка відліку", 2013-2014, полотно, мішана техніка

Антон Логов, із серії "Точка відліку", 2013-2014, полотно, мішана техніка

Антон Логов, із серії "Точка відліку", 2013-2014, полотно, мішана техніка

Антон Логов, із серії "Точка відліку", 2014, колаж

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте