Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
07:22

Ми разом!

Ми разом! Графика, Живопись, Мастер-класс

«Ми разом!» – виставковий проект, що єднає Україну

З 16 квітня по 31 травня галерея АртСвіт представляє групову виставку сучасних львівських художників – «Ми разом!».

Галерея АртСвіт не зупиняється на шляху популяризації українського мистецтва в нашому місті і, після успішної виставки Одеської школи, що відбулась восени 2013 року, презентує загалу груповий проект львівських художників – «Ми разом!».

Назву виставки обрано не випадково. «Ми разом!» – проект, що об’єднує 15 львівських митців. «Ми разом!» – ідея, що виражає єдність України. «Ми разом!» – мистецтво, для якого не існує кордонів, не існує своїх і чужих.

Експозиція представлена зібранням робіт як відомих майстрів живопису та графіки, так і молодих, але дуже перспективних художників. Ви познайомитесь із творчістю Романа Романишина, Олега Денисенка, Сергія Іванова, Богдана Пікулицького, Сергія Савченка, Сергія та Ніни Резніченків, Ігоря Романка, Анни Атоян та ін.

Вдало поєднавши тенденції європейської художньої культури, традиції львівських шкіл, сучасну систему пластичного бачення і магію українського колориту, кожен із представлених митців володіє яскраво вираженою індивідуальною манерою, неповторним світобаченням, розмаїттям образів та творчих експериментів.

В рамках виставкового проекту відбудуться творчі зустрічі, лекції та майстер-класи за участі львівських художників.

16 квітня

16:30. Творча зустріч з молодим і амбітним художником Петром Сметаною має назву «Львівська школа живопису. Історія і сьогодення». У дружньому товаристві учасники заходу зможуть поспілкуватись з митцем про особливості розвитку львівського малярства, актуальні мистецькі тенденції, а також його власні творчі пошуки. 
Вхід вільний.

18:30. Зустріч з відомим художником Олександром Антонюком буде присвячена темі «Філософія Мистецтва». На прикладі власної творчості він спробує розповісти про те, як знаки та символи допомагають розкрити в роботі основний задум митця. 
Вхід вільний.

17 квітня

17:00. Ще одна зустріч познайомить відвідувачів з художником-космополітом Сергієм Савченком. Він не тільки відомий митець, а й  непересічна особистість, невпинний мандрівник, що перебуває в постійному пошуку себе та пізнанні навколишнього світу. У форматі «питання-відповідь» кожен зможе з перших вуст почути про особливості художньої манери майстра та джерела його натхнення. 
Вхід вільний.

25-26 квітня 
16.00
В рамках проекту «Ми разом!», а також мистецького ярмарку графіки «Час купувати!» відбудуться майстер-класи з офорту. Їх проведе молодий перспективний львівський художник Назар Сиротюк – віртуоз ретро-колажу у графічному мистецтві. Учасники майстер-класу зможуть не лише ознайомитись з особливостями технологічного процесу створення офорту, але і спробувати зробити його своїми руками. 
Попередня реєстрація обов'язкова
. Довідки за тел. 091 325 20 30, 372 54 23.

 В програмі можливі зміни
Більше деталей про зустрічі ви можете дізнатись за тел.: 091 325 20 30, 372 54 23

Отримати заряд позитивних емоцій зможе кожен, хто відвідає галерею АртСвіт з 16 квітня по 31 травня. Наша адреса: вул. Артема, 4а., тел. 342 54 23.
E-mail: info@artsvit.dp.ua




  

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте