Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 18 апреля 2024
21:36

Виставка майстрів сучасної вишивки

Виставка майстрів сучасної вишивки

У Дніпропетровському національному Історичному музеї, в приміщенні Діорами 10 липня 2014 р. в 10.00 відкривається щорічна виставка майстрів сучасної вишивки Дніпропетровська.

Більше 40 авторів представлять експозицію з понад 180 робіт, виконаних в техніці вишивки хрестом, гладдю, бісером, стрічками, гобелен. Під час виставки будуть проведені майстер-класи з вишивання в різних техніках (детальна інформація буде розміщена у виставковому залі Діорами).

Ви навчитеся творити чудеса і стати хоч на деякий час чарівником. Так, так ..! Ви не помилилися — за допомогою голки, ниток і бажання можна перетворити найпростішу тканину на витвір мистецтва. Адже зробивши що-небудь своїм руками, ми вкладаємо частинку своєї душі і тепла.

Всі відвідувачі виставки зможуть не тільки добре провести час, а й отримати нові знання, які дозволять їм продовжити заняття вдома разом з дітьми.

Вишивання — це дуже гарний і цікавий вид рукоділля. З маленьких хрестиків складаються чудові картини. Це дрібна і копітка робота, але вона приносить задоволення. Вишиті картини виглядають затишними, так як вони зроблені руками і отримали від майстра всю теплоту і позитивні емоції.

Сюжети вишивок — ікони, пейзажі, портрети, натюрморти, репродукції картин відомих художників, так само представлені рушники, серветки, новорічні іграшки і т.д.

Будемо раді бачити вас з 10 липня 2014 року по 06 вересня 2014 з 10:00 до 16:30, вихідний-понеділок. Остання п’ятниця місяця — санітарний день.



   


Татьяна  (18.07.14 09:53): Кто может дать информацию, есть ли среди участников железнодорожники? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
VS  (17.07.14 15:07): Жаль что участие платное Ответить | С цитатой | Обсуждение: 2
Анна  (17.07.14 08:51): Ходила сама, потом с подругой, затем всю семью привела. Это то, на что стоит любоваться, глаз не оторвать! Ответить | С цитатой
Ося  (14.07.14 08:54): Уже хочу попасть! В прошлом году все были в восторге, посмотрим как будет в этом. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте