Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
16:54

Героям України присвячується

Героям України присвячується

Кожен справжній українець останніми місяцями усією душею переживає за все те, що відбувається на сході України. Кожне українске серце щодня болить за хлопців, які загинули під час проведення АТО. Найменше, що ми можемо зробити — це висловити свою небайдужість, підтримку та надію на те, що наші герої повернуться додому з перемогою, цілими та неушкодженими.

Дніпропетровська медіакомпанія SFGTM разом зі Студією Ігоря Співака, зібрали всі слова підтримки, які перепровнюють справжніх патріотів України у серії фотографій під назвою «Героям України присвячується...» .

Фотопроект презентується у ТРЦ “Grand Plaza” протягом трьох тижнів — з 22.08.2014 по 14.09.2014. У цей час організатори пропонують не лише відвідати виставку, а й прийняти участь у всеукраїнському фото флешмобі — #ДнепрЗаМир. Для цього вам потрібно сфотографуватися на фоні фотографій проекту, та викласти це фото в Instagram або Twitter з хештегом #ДнепрЗаМир. Таким чином дніпропетровці зможуть показати, наскільки великою є кількість небайдужих людей, яких переймає українська єдність, свобода та безпека нашої Батьківщини, а віказати підтримку та подяку українским солдатам — справжнім героям.



   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте