Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
09:02

Виставка живопису Аліни Гаєвої "...зв’язок..."

Виставка живопису Аліни Гаєвої Живопись

"Чорна ящірка" зустрічає своє триріччя! За доброю традицією ми плануємо відсвяткувати День народження відкриттям нової виставки нашої співзасновниці, незмінної кураторки всіх галерейних подій і — незалежно від вищезгаданого — талантовитої художниці Аліни Гаєвої.

Нова виставка Аліни "...зв’язок..." розповідає про всі зв’язки, якими наповнене наше життя: зв’язок між матір’ю та дитиною, родинні зв’язки, зв’язок поколіннь, суспільні зв’язки, зв’язки, що тягнуться крізь історію цілої країни.

Чоловічі та жіночі ролі, стосунки батьків і дітей, вчора і сьогодні, позбавлені свого завтра — все це опиняється в фокусі уваги художниці. Монохромність виставки нагадує про чорно-білий світ війни, в якому ми всі вимушені зараз існувати. Світ, де немає місця барвам і відтінкам, і це теж — страшна життєва драма.

Серед полотен виставки знайшлося місце навіть для маловідомих персонажів бурхливої української історії початку двадцятого століття — того періоду, який так тривожно інколи нагадує нинішній. Історичне, соціальне, особисте — все у цій виставці перемішано так само нерозривно, як у теперішній українській дійсності.

Відкриття виставки - 1.11.2014 о 16:00.



   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте