Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
15:44

Георгій Матвіїв

Георгій Матвіїв Блюз, Джаз, Мастер-класс

Георгій Матвіїв - бандурист-новатор, композитор, аранжувальник, соліст Европейського Джазового Оркестру 2012, соліст ансамблю "Чайка", викладач Одеської Національнї Музичної Академії ім. Нежданової, соліст Одеської Філармонії, винахідник цілого ряду новітніх прийомів гри на бандурі, лауреат багатьох міжнародних академічних та джазових конкурсів серед яких:

I Міжнародний конкурс ім. Остапа Вересая (2009, Київ, Президентська премія у номінації "Експеримент та новаторство")
I Міжнародний конкурс композиторів ім.Гната Хоткевича (Харків, 2012)
II Міжнародний Конкурс бандурного мистецтва ім. Григорія Китастого (Київ2006)
VIII Міжнародний джазовий фестиваль "Джаз-Коктебель" (2010)
VI Міжнародний фестиваль Сузір"я Майстрів (2011, Москва, РАМ ім.Гнесіних)
I Міжнародний джазовий фестиваль "Alfa Jazz Fest" (Львів-2011, переможець конкурсу від DJuice)
X Всеукраїнський конкурс джазових виконавців (2008, Донецьк)

На сьогоднішній день Георгій є найбільш концертуючим бандуристом України. Окрім нашої Батьківщини його живі концертні виступи вже побачили у Франції, Данії, Німеччині, Австрії, Польші, Угорщині, Чехії, Словенії, Словатчині, Румунії, Росії та Білорусії. Вже побачили світ три авторські ліцензійні диски Георгія.

Його музику виконують бандуристи з усієї України та за її межами. Твори Георгія Матвіїва звучать на концертах, фестивалях, іспитах, просто на вулиці і, навіть, в комп"ютерних іграх.

Це музикант, який завжди залишається самим собою. Його творчість вільна від політики, моди, ТВ-формату та мінливих смаків більшості. 

Це яскравий приклад Чистого Креативу, коли музичний матеріал первинний за визначенням і, навіть, обробки народних мелодій по відчуттях слухачів прирівнюються до оригінальної авторської музики. Музика композитора наповнена глибокою образністю інколи, навіть, інтимністю. Свій стиль сам автор визначає як імпресіонізм, джаз, блюз, Нью-Ейдж та інші.

Окрім сольного концерту Георгій Матвіїв виступить з мацстер-класом, де продемонструє новітні прийоми гри на бандурі та відповість на запитання слухачів.




  

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте