Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
16:23

Тінь Сонця

Тінь Сонця Рок

28 листопада, у Дніпропетровську, відбудеться свято справжнього козацького року — з великим сольним концертом завітає «Тінь Сонця»!

Гурт виступить з оновленою програмою «Їхали Козаки». У ній будуть представлені пісні, що увійдуть у майбутній альбом, запланований на цю весну. Також музиканти обіцяють здивувати шанувальників і вперше виконають кілька відомих народних творів у новому роковому звучанні. На концерті обов’язково пролунають улюблені хіти — «Козаки», «Ніколи не плач», «Козача могила», «Хрестини Вовкулаки».

Попри те, що «Тінь Сонця» обіцяють на концерті море драйву і шаленої енергії, гурт не може залишатись осторонь сучасної ситуації в країні і вважає, що найважливіше наше завдання — бути єдиними і докласти усіх зусиль, щоб захистити свою Батьківщину.

Команда вже неодноразово виступає на благодійних заходах в підтримку українських військових, а лідер гурту Сергій Василюк дав чимало концертів для наших бійців як на вишколах, так і в зоні АТО. Нещодавно Тінь Сонця влаштовували благодійний концерт у підтримку української армії. Усі зібрані кошти, а це майже 80 тисяч гривень, музиканти перерахували на потреби військових.

Місця продажу квитків:
- Поплавок (Набережна Леніна, 7)
- Риба Андрій (Плеханова, 13А)
- Книгарня "ВіЗ" (вул. Карла Маркса, 18, "Історичний Музей")

http://sunshadow.com.ua/
https://vk.com/tin_sontsya

https://vk.com/event79832444



   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте