Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
00:25

Виставка «Діалоги» Сергія Ісаєва

Виставка «Діалоги» Сергія Ісаєва Живопись

З 27 листопада по 21 грудня у Дніпропетровському художньому працюватиме виставка малярських творів дніпропетровського художника Сергія Ісаєва.

Присвячена 65-річчю маляра, виставка «Діалоги» дає уявлення про творчий поступ Сергія Ісаєва від 70-х років і до сьогодні. Глядачі зможуть оцінити досягнення та знахідки цього мистця в його улюблених жанрах: пейзаж, портрет і жанрова картина.
Портретна «галерея» познайомить нас із рідними та близькими людьми Сергія Івановича, а також відомими в мистецьких колах постатями – художниками та колекціонерами нашого міста.
На виставці експонуватимуться жанрові картини Сергія Ісаєва як із його власної колекції, так і ті, що зберігаються у фондах Дніпропетровського художнього музею, оскільки лише вкупі вони відкривають цілком художнє світобачення автора.
Полотна Ісаєва – невпинні філософські роздуми про сучасність, вічність, діалектику буття, втілені, часом, у буденних та прозаїчних образах, часом, у певній алегоричній формі, часом, у поєднанні, здавалося б, непоєднуваного, істино зрозумілого самому авторові. Чи не тому це, що життя – постійний діалог, мистецтво – постійний діалог? Діалог мистця із дійсністю, дійсності зі створеними ним образами. Діалог творця і глядача. Діалог минулого і сьогодення. Діалог різних світобачень. Діалог особистого та колективного.

Сергій Ісаєв народився 27 листопада 1949 року у м. Комсомольськ-на-Амурі (Хабаровський край). 1974 року закінчив факультет монументального живопису Московського державного художнього інституту ім. В. Сурикова і приїхав працювати до Дніпропетровська.
Упродовж кількох наступних років Ісаєв створив монументальні роботи, що й нині прикрашають наше місто: «Мостобудівники» (1974-1975), «Студенти Дніпропетровська» (1978), «Ми новий світ побудуємо» (1978), сграфіто в обласному телецентрі (1978) тощо. Сергій Іванович також брав участь в оформленні Будинку органної і камерної музики, створивши 8 розписів і 22 вітражі.
З 1978 року Ісаєв - член Спілки художників СРСР, з 1989 по 1992 роки — голова Дніпропетровської організації Спілки художників України.
Сергій Іванович - учасник багатьох обласних, республіканських, всесоюзних та міжнародних виставок. Його роботи знаходяться у фондах художніх музеїв України та Росії, а також прикрашають приватні колекції поціновувачів мистецтва в різних куточках світу (США, Франція, Німеччина, Угорщина, Словаччина, Данія, Росія).




Исаев С.И. День начинаеться. 2013. Холст, масло

Исаев С.И. Квадрига времени. 2014. Холст, масло
 

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте