Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
21:10

Виставка художньої ляльки «Натхнення»

Виставка художньої ляльки «Натхнення»

Школа лялькового мистецтва «Студія ляльки» спільно з Дніпропетровським національним історичним музеєм ім. Д.І. Яворницького представляє виставку художньої авторської ляльки «Натхнення».

Жителі та гості міста мають унікальну можливість зануритись у казковий дивовижний світ художньої авторської ляльки. Понад тридцять художників-лялкарів з усієї України та ближнього зарубіжжя пропонують Вам витвори свого мистецтва.

З давніх давен, лялька є відображенням національної культури людства. Тому і створення кожної ляльки потребує від художника глибокого вивчення традицій, історії побуту, костюма.

Більшість ляльок призначені для колекціонування та створення інтер’єру. Є ляльки, якими можливо гратись, але усі вони створені для натхнення. Кожна лялька це невеликий крок у минуле, погляд з дитинства та дивовижні спогади.

До вашої уваги будуть представлені ляльки всесвітньо відомих художників, які виготовляють ляльки з порцеляни: Тамара Півнюк, Олена Коростельова, ляльки з пластики: Валентина Яковлева, Ірина Горюнова, Мілана Шупа-Дуброва, Ліна Велика, Світлана Амосова, Юлія Тальнова, Оксана Сальникова, Світлана Водопоєнко, відомий колекціонер японської ляльки та художник Валерій Бондаренко.

Власниця галереї «Лялькові сезони» (м. Харьків) Олександра Бережнова, пропонує до вашої уваги особисту колекцію авторських ляльок відомих майстрів, таких, як Настя Крава, Ніна Радзіховська, Олена Оплаканська та Олена Кузнецова. Також, можна познайомитися з роботами і самої Олександри Бережнової.

Заворожують неймовірні, витончені скульптури з паперу Ольги Белової з Дніпропетровська. Білий лист паперу у чарівних руках Ольги перетворюється у нескінчений потік емоцій. Шкільна вчителька, художник Ольга Белова пише вірші, які проникають глибоко в душу. На урочистому відкритті виставки у вас буде можливість її послухати.

Проект Катерини Калиніної «З життя Буратин» дає можливість простежити процес створення дерев’яної шарнірної ляльки.

Шарнірні ляльки Варвари Лютик, своїми образами занурюють нас у світ дитинства, який назавжди залишився в наших спогадах.

Фантастичні роботи — скульптури з дерева Оксани та Сергія Лазаренко, з міста Суми. Dryad Style- це стиль їхньої творчості. Сергій і Оксана майстри по мініатюрі. Творчий союз дав життя захоплюючому і цікавому світу, світу невловимих та чарівних дріад, німф, мавок.

Порадують нас своїми ляльками і художники Дніпропетровська: вишукані пані з порцеляни і пластики Вікторії Цейтельман, шарнірні малюки Юлії Пелюх, ляльки з порцеляни Ірини Жмуренко, загадкові образи ляльок Олени Нікітенкової, скульптурні ляльки Юлії Володарської, японські дітлахи Шаїнської Наталії.

Оксана Цюпа, Григорій Ключник, Антоніна Бондарук, Олена Макеєнкова — митці, чий багатий духовний світ втілений у витвори мистецтва з вовни та тканини. Усі вони чекають на відвідувача.

Приходьте на виставку та насолоджуйтесь чарівним світом художньої ляльки.



   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте