Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
ср, 24 апреля 2024
06:57

Майстри і діти

Майстри і діти

22 квітня о 15.00 музей «Літературне Придніпров’я” відкриває виставку декоративно-прикладного та декоративно-ужиткового мистецтва «Майстри і діти».

Виставка «Майстри і діти» познайомить всіх бажаючих з частиною робіт вихованців та майстрів колективу, які зберігаються у фондах зразкового Центру української культури «Коло калинове», міського Палацу дітей та юнацтва Дніпропетровська. За 20 років існування колектив здійснив багато мистецьких заходів, зокрема міських виставок «Дебют», «На кращого майстра народних ремесел», «Наддніпрянські замальовки» , «Пасхальні кольори», «І на тім рушникові» та інші. Дванадцять вихованців центру отримали посвідчення майстрів народної творчості у Національній спілці народних майстрів України, тридцять дітей отримали свідоцтва про додаткову позашкільну освіту. Для багатьох Центр української культури став сходинкою до вибору майбутньої професії, осередком справжньої духовності, колискою творчої особистості. Народне мистецтво – невичерпне джерело вигадки, спостережливості, краси і майстерності людської душі. Сьогодні спостерігається зацікавленість декоративно-прикладною творчістю, яка сприяє ще й пробудженню у дитячих серцях поваги до національної культурної спадщини, традицій українського народу.

Виставка працює з 24 квітня по 27 червня 2015 року.

Запрошуємо до перегляду виставки і до співпраці!

Контактні телефони: (056)790-97-54, 097-96-29-129.
Наш сайт: http://palace.dp.ua
http://kolokalunove.ukoz.ua



   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте