Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
13:08

Джерела

Джерела

Дніпропетровська Центральна міська бібліотека разом з Дніпропетровською організацією НСХУ, Центром народного мистецтва «Петриківка» та Громадською організацією «День Культури Світу» за сприяння голови Дніпропетровської міської ради запрошують усіх охочих на виставку репродукцій картин народних майстринь Параски Павленко, Ірини Пилипенко та Надії Білокінь з приватних колекцій Володимира Падуна та Андрія Пікуша.

Виставку можна побачити вже зараз, завітавши у відділ мистецтв на 5-й поверх Центральної міської бібліотеки. А безпосередньо 2 грудня відбудеться урочиста презентація каталога Петриківського розпису «Джерела» та зустріч із Володимиром Падуном та Андрієм Пікушем. Окрім того, в рамках презентації присутні матимуть змогу насолодитись українськими народними піснями у виконанні Народної артистки України В. Коваленко та І. Бабенка.

Запрошуємо всіх хто цікавиться народним мистецтвом!

Адреса: м. Дніпропетровськ; вул. Леніна, 23; Відділ мистецтв (5 поверх)
Подробиці за телефоном: (056) 740-38-05



   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте