Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
01:49

Я с тобой

Я с тобой

Драма

Украина, 2016Систерз продакшн

Реж.: Олег Туранский
✩✩✩: Дмитрий Сова, Анна Топчий, Сергей Писаренко, Ахтем Сейтаблаев, Александр Попов, Дмитрий Лаленков, Дарья Боцманова, Алексей Смолка, Алексей Череватенко, Сергей Калантай...


Пять лет назад они были всего лишь двумя подростками из спортивного лагеря, влюблёнными в одну девушку. Жизнь развела Романа, Алексея и Таню по разным городам и странам. Но когда выясняется, что Таня тяжело больна, два её верных рыцаря, несмотря на давний конфликт, объединяются, чтобы её спасти.



Олександр  (27.04.16 00:32): Зазвичай аксіоми не потребують доведення. Між тим "Я з тобою" вкотре доводить, що українське кіно - якісний європейський продукт найвищого гатунку. Нетривіальний сюжет, високопровесійна режисура, переконлива гра акторів, "смачний" звуковий ряд, несподіваний фінал - за роки існування вітчизняної кіноіндустрії вибагливий український глядач звик до цього. От і дана стрічка не є виключенням та підтримує багатолітню тенденцію. Це саме таке кіно, діалоги з якого розходяться на цитати. Це жива сучасна класика. Це стильна, витончена, колоритна, високохудожня кінокартина, що є вмісником ледь не всіх чеснот, притаманних кінокпродукції мейд ін Юкрейн. Дивімося українське, бо ми того варті. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте