Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
04:38

Дніпряни: гордість Збірної та гроза Європи

Посмотреть афишу: Дніпряни: гордість Збірної та гроза Європи Спорт

Дніпропетровський національний історичний музей ім. Д.І. Яворницького
Федерація футболу України
ФК «Дніпро»
Магазин «12 игрок»
Фан-рух «Северная трибуна»

представляють виставку

«Дніпряни: гордість Збірної та гроза Європи»

Виставка присвячена виходу збірної України з футболу на Євро-2016, яке відбудеться у Франції.

Головна мета виставки – розповісти мовою експонатів про феєричний для футбольної України 2015 р., як для національної Збірної, котра вийшла в фінальну частину Євро-2016, так і для ФК «Дніпро», який грав у фіналі Ліги Європи у Варшаві в 2015 р.

Головна увага на виставці буде акцентована саме на гравцях ФК «Дніпро», які виступали за клуб на Євроарені в 2015 р. та представляли свій клуб у національній збірній Україні в тому ж році.

Також увага буде приділена фанатам «Дніпра» та Збірної, без яких гравцям складно було б показати ті результати, які дали змогу феєрично виступити на Євроарені в 2015 р.

На виставці будуть представлені наступні предмети: футбольні м’ячі з автографами гравців ФК «Дніпро» та Національної збірної України, футболка та шорти гравця «Дніпро» зразка 2015 р., футболка збірної України з автографами гравців, які захищали її кольори в 2015 р., матеріали, які розповідають про фінал Ліги Європи-2015 у Варшаві, сувенірна продукція ФК «Дніпро», фанатський рух та багато іншого.

Протягом виставки дорослі та діти зможуть спробувати себе у різних вікторинах: зібрати пазл, відчути себе у ролі тренера та спробувати спрогнозувати результати матчів за участі нашої збірної.

В рамках виставки "Дніпряни: гордість Збірної та краса Європи" буде невеличкий інтерактив: зібрати пазл, тренер Збірної та конкурс прогнозистів.
Відносно конкурсу прогнозистів: з 10 червня по 10 липня кожен, хто відвідає нашу виставку і зробить селфі на її фоні може взяти участь у конкурсі.
Для цього потрібно на наших сторінках в ВК або Фейсбуці розмістити своє селфі з виставки та вгадати результати матчів за участі нашої Збірної, 1/2 фіналу та фіналу.
Переможець отримає футбольний приз.
За 15 хвилин до початку матчів прогноз прийматися і рахуватися вже не буде!
Щоб взяти участь в прогнозі достатьон один раз відвідати виставку і зробити селфі!

Тел. для довідок: (0562) 46-34-22
Інтернет ресурси:
museum.dp.ua,
facebook.com/yavornytskiymuseum,
vk.com/yavornytskiymuseum.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте