Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 23 апреля 2024
15:40

Руками створена краса

Посмотреть афишу: Руками створена краса

З 23 листопада по 12 грудня 2016 року у музеї «Літературне Придніпров’я» працюватиме виставка декоративно-прикладного мистецтва «Руками створена краса».

На цій виставці будуть представлені твори з вишивки, в’язання, бісероплетіння, ляльки-мотанки, інтер’єрні ляльки, вироби зі шкіри, м’які іграшки, які виконали вихованці гуртків та їх керівники зразкового художнього колективу «Школа рукоділля» Комунального позашкільного навчального закладу «Центр позашкільної роботі № 1» Дніпропетровської міської ради. Їх вироби – це піднесений світ краси й фантазії, схвильована розповідь про думки та почуття людини, барвистий світ натхненних образів. Роботи виконані руками юних майстринь доводять, що джерело творчості справжніх талантів – невичерпне. Ці слова підтверджуються вже протягом 20 років, бо саме стільки часу існує храм творчості на ім’я «Школа рукоділля».

Фантазія дітей безмежна, але розкрити той величезний потенціал, який закладено у маленьких дитячих серцях допомагають талановиті, щиро віддані своїй справі педагоги, які навчають своїх вихованців за комплексними програмами. Результатом цієї роботи є неперевершені яскраві твори, що беруть участь та отримують найвищі нагороди на Всеукраїнських, обласних та міських виставках: «З Україною в серці», «Знай і люби свій край», «Україна вишивана», «Собори наших душ», «Пасхальні кольори», «І на тім рушникові…», «Місто майстрів» та багато інших. У 2013 році вихованка гуртка «Вишивка», Дегтяренко Анастасія, стала переможцем обласної програми «Обдаровані діти – надія України» у номінації «Традиційні народні ремесла».

Колектив «Школи рукоділля» має плідні результати у навчанні і творчі здобутки у збереженні та відродженні української національної культури у дітей. У 2002 році відділу «Школа рукоділля» було присвоєно звання «Зразковий художній колектив», а у 2006 та 2013 роках колектив успішно підтвердив це почесне звання і не зупиняється на досягнутому. Зараз один з педагогів має високе звання «Член національної спілки майстрів народного мистецтва України», а вихованка гуртка «Вишивка» Дегтяренко Анастасія стала народним майстром атестованим Національною спілкою майстрів народного мистецтва України. А Міністерство культури України висунуло її на здобуття стипендії Президента України для молодих майстрів у 2017 році.

Щиро запрошуємо вас у дивовижний світ дитячих мрій, де вмілі руки майстринь створюють дива, що милують очі та торкаються найтонших струн людської душі.

Урочисте відкриття виставки 23 листопада 2016 року о 15.00.







   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте