Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
13:55

Bookcrossing. Книжки про кохання

Bookcrossing. Книжки про кохання

Литература

Буккросинг-сезон розпочинається! Із 28 квітня та щомісяця на Катеринославському бульварі в Дніпрі, біля об’єкту Читальна арка, знову збиратимуться книголюби, письменники та команда акцій Bookcrossing у Читальній арці. Як і минулого сезону, кожна акція стане тематичною. Розпочинає серію заходів тема кохання.

Що буде на заході
 
Bookcrossing у Читальній арці є частиною всесвітнього руху bookcrossing. Щоб приєднатися до нього, достатньо залишити прочитану книгу в місці, де її легко знайде інший книголюб.

Публічною зоною буккросингу з 2015 року в Дніпрі є арт-об’єкт Читальна арка. Протягом року вона функціонує як громадська бібліотека, а під час акцій живого буккросингу перетворюється на епіцентр обміну книжковим досвідом та книжками. Першою такою акцією цього року є «Bookcrossing. Книжки про кохання», що розпочнеться тут 28 квітня об 11.00.

Акція «Bookcrossing. Книжки про кохання» триватиме до 17.00. Під час неї учасники зможуть обміняти принесені ними книжки на інші, ще не прочитані, залишити у виданні таємний лист наступнику, отримати стікер акції, а також розказати однодумцям про останні прочитані книги та отримати цінну читацьку пораду.

Чому ми це робимо?

Bookcrossing у Читальній арці і сама Читальна арка (інтерактивний об’єкт міської архітектури) є проектами, що реалізуються за підтримки Фундації Влади Брусіловської. Їх мета – створити міський майданчик для порозуміння та взаємоповаги, спілкування та обміну досвідом.

Об’єкт Читальна арка було споруджено наприкінці 2015 року, архітектори – Валерій та Катерина Кузнєцови. У 2017 його було відзначено сріблом у всеукраїнському конкурсі «Інтер’єр року» в номінації малих архітектурних форм. Живі буккросинги проводяться тут з 2016 року.

Сторінка акції у мережіhttps://www.facebook.com/events/607478542926936/  
Приєднуйтеся до спільнотиhttps://www.facebook.com/readingarch/

З питань партнерства чи участі в акції звертайтеся за номером +38 050 5144727 (Марія).






Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте