Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
ср, 17 апреля 2024
00:01

Школа спортивного волонтера

Школа спортивного волонтера

 На Дніпропетровщині триває прийом заявок на навчання у «Школі спортивного волонтера», яка реалізовується Дніпропетровською обласною радою спільно із Молодіжним центром «Освіторіум» та  ДОГО «Спортивний клуб «Престиж». Проект направлений на вирішення проблеми низького рівня розвитку масового спорту серед дітей та молоді, які проживають на території Дніпропетровській області. Його мета – створення волонтерського руху з розвитку аматорських дитячо-юнацьких змагань, подальше навчання молодих активістів та їх координаційний супровід в організації проведення спортивних івентів. Як зауважив керівник Молодіжного центру «Освіторіум» Сергій Кривогуз, «після проходження «Школи спортивного волонтера» молодь зможе організовувати спортивні змагання на професійному рівні та знаходити кошти й інші важливі ресурси для втілення своїх ідей у життя».

Навчання відбуватиметься у три етапи. Перший – теоретичний, під час якого розповідатимуть про організацію та проведення спортивних заходів. Другий – практичний – учасники матимуть можливість взяти участь у проведеннііснуючих змагань. Заключний етап – самостійне створення дорожньої карти.

Взяти участь у проекті можуть молоді активні люди, віком від 21 року. Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією: https://goo.gl/forms/mC6q20OigW0WKBrQ2.

Кінцевий термін подання заявок – 20 квітня 2018 року.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте