Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
17:25

Фотовиставка Сергія Дівєєва «Пам’ятати»

Посмотреть афишу: Фотовиставка Сергія Дівєєва «Пам’ятати» Фото

27 квітня 2018 року о 13.00 у приміщенні Будинку мистецтв відбудеться відкриття фотовиставки Сергія Дівєєва «Пам’ятати». Автор – фотокореспондент, роботи якого відображають події недавнього минулого та сьогодення нашого краю.

На виставці представлені фотосвітлини про людей, що боронили свою землю, сім’ї, правду, маючи надію на світле майбутнє. На фото зафіксовані учасники військових операцій: Другої світової війни, війни в Афганістані та подій на сході України. Фотопослання автора звернене до всіх нас, бо будь-яка війна жалю не знає. Вона залишає біль, руйнацію і … пам’ять! Ця пам’ять зафіксована майстром фотокамери, який передає глядачу емоції, відчуття, стан тих, хто пережив війну і вижив.

Сергій Дівєєв - неодноразовий учасник, призер, лауреат міських, обласних та всеукраїнських фотоконкурсів, змагань з фототехнічності майстерності серед юнацтва. З 1990 року почав публікувати свої роботи у журналі «Рабоче-крестьянский корреспондент». Служив у збройних силах, навчався на факультеті журналістики у Львівському Вищому воєнно-політичному училищі. Його роботи неодноразово друкувалися в газетах «Армия Украины», «Закон и честь», «Курсантский вестник», «Слава и честь», «Високий замок», «Молода Галичина». Працював редактором дивізійної газети «Стрілець». З 1996 року подає свої роботи у дніпропетровських виданнях «Днепр печерний», «Теленеделя», «Торговый дом». Має багато репортажних фотографій Дніпра та різноманітних подій у нашому місті. У 2012 році визнаний переможцем Всеукраїнського фотоконкурсу «Нічні краєвиди міст України» за серію робіт «Вогні на воді». Працює у прес-службі Дніпропетровської облради.

Виставка буде експонуватися до 14 травня. Вхід вільний.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте