Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пн, 29 апреля 2024
23:26

Ми, наші улюбленці та війна

Посмотреть афишу: Ми, наші улюбленці та війна Документальный фильм

Україна, 2024, 🕓 79 min


Реж.: Антон Птушкін

З початком повномасштабного вторгнення безліч українців полишили домівки аби врятувати свої життя. Часто тікали не встигнувши взяти найнеобхідніші речі, однак разом із домашніми улюбленцями. Хтось був впевнений, що їде на кілька днів, тож тваринок залишав вдома. Припнуті на ланцюгах собаки, замкнені у порожніх квартирах коти та тварини з зоопарків, зачинені у надійних клітках. Усі вони хотіли жити та потребували допомоги людей.

Документальний фільм «Ми, наші улюбленці та війна» створив тревел-блогер та журналіст Антон Птушкін. Як і під час своїх подорожей, він сам став сценаристом, режисером та у багатьох епізодах оператором. Робота тривала півтора роки. Спершу проект планувався для показу західній аудиторії, бо українці і так бачили ситуацію на власні очі. До роботи було залучено чимало іноземців, а сам фільм створено у копродукції України та Канади. Прем’єрний показ відкриє Doc Kyiv Fest. Це перший повнометражний фільм Птушкіна та перша його робота, якої не буде на YouTube.


Завтра:

Все даты:

Караван Мультиплекс

Нижнеднепровская, 17, ТРК Караван
🕜: 11:00
₴: 140-240 грн

Планета Кино

Титова, 36
🕜: 13:30
₴: 140-240 грн

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте