Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 29 березня 2024
04:11

БЛОГИ

Mira Vognu


18 січня 2017, 16:38

ДП «СхідГЗК» замовив газ у наближеної компанії

ДП «Східний гірничо-збагачувальний комбінат» 16 січня уклало угоду відповідно до результатів державного конкурсу з ТОВ «Енерджі Трейд Груп» про постачання природного газу на 109,42 млн грн.
На 2017 рік було замовлено 13,40 млн кубометрів газу по 8 168 грн. за тисячу кубометрів із ПДВ без урахування вартості транспортування. Це на два відсотки дешевше за січневий тариф «Нафтогазу», який становить 8 375 грн. за тисячу кубометрів.
Нині єдиним конкурентом було ТОВ «Укргазпродакшн» із різницею в ціні 0,04%. Обидва учасники жодного разу не знижували ціну під час аукціону.(Додаток 1)
ТОВ «Енерджі трейд груп» зареєстровано на белізький офшор «Редшир солюшнз лтд.» (Redshire solutions ltd.), бенефіціаром якого у ЄДРЮО вказаний белізец Джозеф Норін. Директором фірми є Микола Кобилянський.
Попереднім директором «Енерджі трейд груп» був Іван Комоліков. Він також був директором ТОВ «Тортус», власниками якого є Олена Бойко і Артем Іванніков. Це бізнес-партнери екс-директора «СхідГЗК» Сергія Дробота по ТОВ «Юридична компанія «Астрєя» і адвокатському обєднанню «Колегія адвокатів «Астрея». (Додаток 2) У 2014 році Дробот отримав підвищення і став гендиректором ДК «Ядерне паливо», куди входить і «СхідГЗК».

«Енерджі трейд груп» також є постачальником газу для ДП «Об’єднана гірничо-хімічна компанія», який очолює Руслан Журило. Це колишній заступник Дробота по «СхідГЗК».
Власником «Укргазпродакшну» зі статутним капіталом 2 тис грн. є Віталій Анатолійович Катрага з Боярки Київської області. Відповідно до реєстру, людина з таким іменем була помічником екс-нардепа від ВО «Батьківщина» Ігоря Скосара.
Таким чином, стає очевидним, що позиція комбінату не дозволяє змінити багаторічну традицію закупівлі газу у ТОВ «Енерджі трейд груп».




Останній раз редагувалося: 18.01.2017 16:38


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті