Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 25 квітня 2024
16:27

БЛОГИ

Mira Vognu


22 лютого 2017, 14:32

10 млн грн фірмі від депутата облради за частково виконані роботи

У м. Дніпро триває слідство щодо будівельних робіт на території населених пунктів Дніпровської області, які були виконані частково. Кошти за виконання робіт (майже 10 млн грн) було отримано фірмою-переможцем і перераховано підприємствам із ознакою фіктивності.

Департамент ЖКГ та будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації, керівником якого у 2015 році став Коломоєць Андрій Вікторович, у тому ж 2015 році уклав угоду із ТОВ «Єживан». Згідно договору товариство-переможець мало здійснити поточний ремонт доріг на території населених пунктів Томаківського, Петриківського, Верхньодніпровського, Софіївського, Царичанського та Апостоловського районів Дніпропетровської області. Протягом 2015 року замовник перерахував фірмі 9,28 млн грн. за виконання будівельних робіт.
7 лютого 2017 року слідчий СУ ГУ НП в Дніпровській області Ходаковський Б. Г. звернувся до суду із клопотанням про надання дозволу на тимчасовий доступ до речей і документів, які знаходяться в Департаменті житлово-комунального господарства та будівництва Дніпровської обласної державної адміністрації. Клопотання обґрунтовується здійсненням досудового розслідування у кримінальному провадженні № 12015040000001179, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України (Стаття 191. Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). (Додаток 1) Клопотання було задоволено.
У ході слідства було встановлено, що ТОВ «Єживан» перерахував отриманні бюджетні кошти трьом підприємствам ТОВ «Крафт Компані», ТОВ «Бренді-Вуд» та ТОВ «Ференс», які у свою чергу перераховували кошти ТОВ «Київ-Опт-Торг» та ТОВ «Ультра-Груп».
Засновником ТОВ «Єживан» є Людмила Трегубова, статутний фонд товариства складає 2 тис грн. (Додаток 2) Людмила Трегубова також є власником київських фірм – ТОВ «Авальбудсервіс» та ТОВ «Торговий дім «Агропромпостач». За даними «ВДЗ», «Єживан» виграв тендери на загальну суму 3,15 млн грн. Усі підряди фірма отримала у липні-серпні 2015 року.
Згідно із інтернет-виданням центру політичних студій та аналітики «Ейдос», у 2013 році було реалізовано три державних закупівлі, під час яких було здійснено корупційні дії. Головою комітету з конкурсних торгів у всіх трьох випадках був заступник начальника управління ЖКГ Дніпропетровської ОДА – Коломоєць Андрій Вікторович.




Останній раз редагувалося: 22.02.2017 14:32


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті