Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 28 березня 2024
19:38

БЛОГИ

ЕвроМайданДнепр


20 березня 2017, 12:19

Евромайдан Днипро vs ДТЕК

ЕВРОМАЙДАН ДНИПРО, и ряд других общественных организаций Украины, продолжает свою борьбу, против олигархата,в интересах всего Украинского народа /пока некоторые флешмобят, пиарясь друг перед дружкой, мы боремся за права всего трудового народа/ :
Генеральному Прокурору
ЗАЯВА ПРО ЗЛОЧИН відповідно ст.214,216 КПКУ
В січні, лютому 2017 року, по Дніпропетровщині прокотилася хвиля відключень споживачів від подачі електроенергії.
Це обурило мешканців області, так як багато приладів опалення, навіть газових, вугільних то що, пов’язані з використанням електроенергії. Її відключення завдало шкоди споживачам, масово (!).
Людей обурює те, що про відключення наш доблесний ДТЕК, нікого не повідомляє, лише сам себе. Також прикрим є факт хронічного відключення , так званої гарячої лінії ДТЕКа - контакт-центр 0800 500 444 (круглосуточно), так пишуть вони на власному сайті, та в інших джерелах про ДТЕК. Але цей номер ні з ким вас не з’єднає, ні в вечері, ні в ночі, ні у святкові дні (!). То б то, викликати ремонтників, дізнатися чому ти в темряві при повній сплаті, неможливо.
Вважаю, наведені приклади, кричущих порушень як прав споживачів,так і ліцензійних умов та інвестиційних зобов’язань ПАТ «ДТЕК «Дніпробленерго»», які пов’язані з відвертим саботажем та зловживанням посадовим становищем власника та керівництва підприємства, шкода завдана людям рівна десяткам мільйонів гривень.
Наполягаємо, на вжитті всіх можливих заходів, стосовно поверненню Державі прав власності на ДТЕК, негайної передачі його під керування Державою, перераховування тарифів у сторону зменшення, притягнення власника і керівництва ДТЕК, до кримінальної відповідальності, для чого необхідно занести нашу заяву про злочин до ЄРДР,на підставі ст.214 КПКУ, проти осіб власника – Ріната Ахметова, керівників – Кухтия Вадима Юрійовича, Березовського Сергія Иософовича , порушити проти них кримінальне провадження по ст. 113, 364 ККУ, притягнути всіх винних до кримінальної відповідальності.
Т.в.о. ГО "Євромайдан Дніпро" Андрій Котихов
керівник штабу Ігор Руденко



Настрій: Грустно от ахметовщины(((
Музика: Набат

Останній раз редагувалося: 20.03.2017 12:26


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті