Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 28 березня 2024
11:51

БЛОГИ

marik2104


23 травня 2018, 10:29

У Дніпрі припинено діяльність міжрегіонального конвертцентру з обігом більше 250 млн. грн.

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області ліквідували міжрегіональний конвертцентр, який обслуговував компанії Донецької та Дніпропетровської областей.
В рамках розслідування кримінальних проваджень за ч.3 ст.212 та ч.1 ст.205 КК України, було встановлено групу осіб, які здійснювали незаконну діяльність, надаючи підприємствам реального сектору економіки, переважно Дніпропетровської та Донецької областей, послуги в ухиленні від сплати податків, шляхом оформлення безтоварних операцій та незаконного переведення грошових коштів з безготівкової форми в готівку.
Для функціонування злочинної схеми фігуранти створили та зареєстрували на підставних осіб без мети здійснення підприємницької діяльності 13 суб’єктів господарювання. На їх розрахункові рахунки компанії реально діючого сектору економіки, які займаються оптовою торгівлею та продають товари за готівку, без відображення в бухгалтерському та податковому обліку, перераховували безготівкові кошти за нібито придбані товарно-матеріальні цінності (роботи, послуги).
У подальшому кошти знімалися готівкою та повертались замовникам за винятком 12 %, що слугували винагородою за послугу конвертації.
Протягом 2017-2018 років було проконвертовано більше 250 млн. грн.
За результатами заходів, проведених в офісних приміщеннях конверт центру та компанії - вигодонабувача, за місцями проживання його організаторів та в їх автомобілях, вилучено печатки та відбитки печаток підконтрольних компаній, комп’ютерну техніку, чорнові записи та бухгалтерські документи клієнтів «конверту».
Тривають слідчі дії.



Останній раз редагувалося: 23.05.2018 10:29


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті