Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Вт, 30 квітня 2024
05:04

БЛОГИ

yulstor


17 квітня 2024, 12:21

Щодо актуальних питань податкового законодавства під час гарячої лінії в Павлоградській ДПІ

Днями начальником Павлоградської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Ольгою Радіоновою проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо актуальних питань податкового законодавства.
Керівник ДПІ проінформувала про подання декларації про майновий стан і доходи з метою реалізації права на отримання податкової знижки. Розповіла, що для подання декларації громадяни можуть скористатися Електронним кабінетом платника або мобільним застосунком «Моя податкова». При цьому наголосила, що для роботи з цими сервісами необхідно мати електронний ключ, який кожен бажаючий може отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів, у тому числі самостійно за допомогою Інтернет-банкінгу.
Ольга Радіонова відповіла на запитання стосовно застосування реєстраторів розрахункових операцій, їх реєстрації та використання.
Також платники податків отримали відповіді на запитання щодо порядку нарахування та сплати мінімального податкового зобов’язання, легалізації найманої праці та інших вимог податкового законодавства.



Останній раз редагувалося: 17.04.2024 12:21


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті