Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 2 травня 2024
21:30

БЛОГИ

yulstor


19 квітня 2024, 13:58

Дніпропетровщина: надходження податку на прибуток до місцевих бюджетів зросли на понад 74,8 млн гривень

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування - Павлоградський регіон) інформує.
Впродовж першого кварталу 2024 року до місцевих бюджетів Дніпропетровської області платники спрямували понад 222,4 млн грн податку на прибуток підприємств.
За словами очільниці податкової служби Дніпропетровщини Федаш Наталі, минулорічний рівень надходжень з податку на прибуток до місцевих скарбниць перевищено на понад 74,8 млн грн, або на 50,7 відсотків.
Федаш Наталя висловила вдячність платникам за сумлінну сплату податків у цей нелегкий для нашої країни час. Подяка кожному платнику, який здійснює свій внесок в економічну безпеку регіону та нашої держави, в зміцнення обороноздатності нашої країни.



Останній раз редагувалося: 19.04.2024 13:58


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті