Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorodской дозор
Чт, 18 квітня 2024
08:46

GORODСКОЙ ДОЗОР

кожушко николай николаевич

председатель детской организации Допоможемо Детям

Правозахисник Кожушко Микола: звернення до голови Дніпропетровської ОГА С.Лисаку

11.02.2023 22:32

Голові Дніпропетровськоі ОДА

С.Лисаку !!

Звернення .

У Дніпропетровській ОДА останні 5 років під керівництвом колишніх голів ОДА О.Бондаренка та В.Резніченко та їх помічників, заступників ОДА, начальників управлінь, директорі комунальних підприємств виводяться бюджетні кошти з ОДА через коханок, підставних фірм братів Дубинських та місцевих олігархів.

За підрахунками експертиз та журналістських розслідувань було виведено незаконно бюджетних коштів понад 300 млн грн на підставні фірми та коханок, коханців, через місцевих олігархів Дніпра та братів Дубинських на офшорні фірми та організації, було також не зазначено розкрадання гуманітарної допомоги через липові акти,

зв’язку з корупційними фактами та законом проти дії корупції до органів державної влади та місцевого самоврядування -Прошу:

1.Усунути всіх помічників голови ОДА, заступників ОДА, начальників управлінь, департаментів, начальників комунальних підприємств на час службової перевірки в ОДА.

2.Провести з усіма співробітниками ОДА ”Поліграф” детектор брехні на виявлення причетності до корупційних схем з розкрадання бюджетних коштів на ОДА.

Надіслати мені відповідь поштою: dopomozhemo82@gmail.com

Правозахисник Кожушко Микола

Коментарі: 1 | Залишити коментар


В Днепре общественники Константин Бильцан и Руденко Игорь занимаются уголовщиной ,

06.02.2022 17:40

В Днепре Игорь Руденко и Константин Бильцан проходят по 8 уголовных производства и являются ответчиками по искам «о Защите чести и достоинства «.

https://youtube.com/shorts/DYr9N-mwNlQ?feature=share

Коментарі: 0 | Залишити коментар


В Днепре избили журналиста телеканала Д1

03.07.2021 14:11

В результате столкновений на проспекте Пушкина в Днепре пострадал сотрудник Телеканала D1
.
Происшествие случилось вчера, 2 июля, во время выполнения оператором Телеканала D1 редакционного задания – съемки процесса демонтажа рекламных конструкций на проспекте Пушкина в Днепре.

Оператор снимал ход проводимых коммунальщиками работ и подвергся нападению с применением физической силы.

Прибывшая на место инцидента «Скорая помощь» диагностировала у пострадавшего сотрудника Телеканала D1 черепно-мозговую травму и он был доставлен в ОКБ им. Мечникова.

Нападавшие были задержаны сотрудниками полиции. По предварительной информации, это сотрудники КП «Муниципальная варта» Днепровского горсовета.

Очевидцы сообщают, что нападавшие били всех журналистов, которые присутствовали на месте инцидента и ломали имеющееся у них оборудование, пытаясь изъять весь отснятый материал.
В результате столкновений сотрудниками КП «Муниципальная варта» Днепровского горсовета был избит оператор Телеканала D1 и разбита его камера. По этому вопросу полиция проводит проверку и вероятно начнёт уголовное производство по ст. 345-1 (угроза или насилие в отношении журналиста) УК Украины.
Момент нападения на оператора Телеканала D1. Кадры из снятого им видео
Разбитая камера.
Продолжается досудебное расследование.
ДОДГО "ПРАВОЗАХИСНА СПІЛКА "ДОПОМОЖЕМО ДІТЯМ" Код ЄДРПОУ 33974133 обеспокоена избиения журналистов в Днепре и намерена взять на контроль данный инцидент .
Позиция общественных организаций ГО»Рух Вільна Доля «,Ми Дніпряни,ГО «Евромайдан Дніпро» и других организаций Днепропетровской области не известно по данному инциденту и почему Вы молчите?
Точно можно сказать ,что такого беспредела уже давно не видели в Днепре по факту избиения журналистов .

Правозащитник Кожушко Николай

https://d1.ua/v-rezultate-stolknovenij-na-prospekte-pushkina-postradal-sotrudnik-telekanala-d1

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Усього 75. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 25 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті