Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 25 квітня 2024
19:42

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

oreiro


22 жовтня 2016, 11:27

Олег Ляшко: Рейдерству треба покласти край

Get the Flash Player to see this player.
5:26 / 14.57 Mb
Ми продовжуємо захищати фермерське господарство "Дар" з Дніпропетровщини, яке сьогодні потерпає від рейдерів. Про це заявив 21 жовтня у парламенті, під час години запитань до уряду, лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Сьогодні тисячі фермерів по всій Україні потерпають від рейдерської чуми. Щоб подолати її, Радикальна партія проголосувала за жорсткий антирейдерський законопроект, який передбачає спец конфіскацію і до 8 років тюрми за ці злочини. Підкреслив народний депутат.
«Я з колегою, Виктором Галасюком, зареєстрували законопроект 5288 про проведення 16 листопада парламентських слухань на тему боротьби з рейдерством. Запрошуємо на ці слухання фермерів з усієї країни, щоб високопосадовці та вся Україна з перших вуст почула про їх проблеми. Прем’єр і профільний міністр підтримали цю нашу ініціативу. Сподіваюсь, ця підтримка буде не лише на словах, а й на ділі», - наголосив Олег Ляшко.
Відзначимо, лідер РПЛ вже не вперше піднімає у стінах Верховної Ради питання захисту фермерів від рейдерських захоплень. І, зокрема, ФГ «ДАР» у селі Попасне Новомосковського району Дніпропетровської області. 30 вересня, перебуваючи на Дніпропетровщині Ляшко особисто відвідав успішне сільськогосподарське підприємство та поспілкувався з селянами. З перших вуст почувши усю історію їх поневірянь та намагань захисти свої права і свою землю.
Виступаючи перед селянами, Олег Ляшко запевнив, вони можуть розраховувати на підтримку Радикальної партії і його особисту у справі захисту їх прав та інтересів.
«Наша фракція підтримує всі зусилля, спрямовані на реальну боротьбу з корупцією, а не на піар на боротьбі з корупцією. Ми всією фракцією Радикальної партії продовжуємо боротьбу за права фермерів на їхню законну власність. Ми повинні покласти край рейдерству, яке заполонило всю нашу країну!», - підсумував з трибуни ВР головний радикал країни.




















Переглядів: 843
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті