Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 18 квітня 2024
19:28

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Radikalnaya


13 квітня 2017, 10:27

Нардеп Рибалка після допиту в ГПУ: навіть слідчий бачить, що справа безперспективна

Голова комітету ВР з питань фінансової політики та банківської діяльності, член фракції Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Рибалка пов'язує виклики на допити в Генеральну прокуратуру, а також обшуки в обласній організації РПЛ в Дніпрі з тиском влади на опозиційних політиків через принципову позицію з низки питань розвитку країни. Про це Рибалка сказав у відеокоментарі після допиту ГПУ, який пройшов в середу, 12 квітня.
Він також підкреслив, що порушену стосовно нього справу про нібито несплату податків ним як підприємцем до отримання депутатського мандата – є надуманим і безперспективним.
«Я вражений тим, що навіть слідчий бачить – по ньому видно було – що немає суті кримінальної справи. Є акт перевірки (Державної фіскальної служби, яка перевіряла доходи С. Рибалки за 1998 - 2016 рр. В рамках кримінального провадження - ред.), згідно з яким кримінальна справа має бути закрита. Але воно і далі «розслідується», - зазначив нардеп.
Він також додав, що пов'язує цю справу і з обшуками, які пройшли на минулому тижні на підприємствах компаній його сім'ї, у знайомих і незнайомих йому людей.
«Я вважаю, що це політичний тиск на мене і на Радикальну партію як на опозиційного політика сьогодні владою, яка домовилася з олігархами, і результати ми бачимо. Це за нашу принципову позицію по ціні на газ, ми минулого тижня домоглися і НКРЕКП це ганебне рішення скасувала. Це за мою особисту позицію щодо дій Нацбанку. Це за нашу принципову позицію стосовно змін до Кримінально-процесуального кодексу, коли керівництво прокуратури хотіло нас переламати, щоб ми голосували за ці зміни», - підкреслив народний депутат.
При цьому він додав, що незважаючи на тиск, який він і його близькі відчувають кожен день, Рибалка і фракція РПЛ не змінять свою політичну позицію і далі відстоюватимуть інтереси громадян.
«Якщо влада пішла сьогодні такими методами, вони будуть продовжувати. Чому зараз багатьох людей кличуть на допити? Щоб бізнес не займався тим, що заробляв би гроші, не платив би податки. Щоб я як депутат не збирав комітет, а сидів на допиті. Щоб ми витрачали час на надумані кримінальні справи », - резюмував він.
Нагадаємо, на минулому тижні ГПУ і СБУ проводили обшуки в офісах Дніпропетровської обласної організації Радикальної партії, а також в офісах і на виробництві S.Group, якою управляє сім'я С. Рибалки. Крім того, обшуки пройшли будинку у його помічників як народного депутата, які не мають відношення ні до компанії, ні до партійної діяльності. Лідер РПЛ Олег Ляшко назвав це відповіддю на позицію партії по ряду критичних для влади питань.




Переглядів: 369
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті